13 iunie 2013

FEMEN - miscare anticrestina (video)

Aproape uitasem de miscarea anticrestina FEMEN.
Spun corect anticrestina caci miscarea respectiva (marxista/fascista) nu are nicio treaba cu feminismul, cu emanciparea femeilor, ci cu bisericile crestine, preoti crestini, cruci si alte insemne si simboluri crestine.

Marea majoritate a femeilor se arata dezgustate de actiunile aproape teroriste lansate de anticrestinele FEMEN. Modul de lupta agresiv, violent, vulgar, isteric ale celor de la FEMEN le indeparteaza pe majoritatea femeilor normale, sotii, fiice, mame, surori, bunici ...
In paranteza fie spus eu sunt mult mai tolerant la actiunile FEMEN decat nevasta-mea sau alte rude apropiate (femei). Daca s-ar intalni anticrestinele FEMEN cu femeile (rude) din jurul meu agitatele de la FEMEN ar deveni niste biete gaini jumulite.

Activistele FEMEN se afiseaza topless, imbracate in tinute sexy, special pentru a atrage atentia. Interesant este faptul ca toate arata foarte bine ceea ce inseamna ca anterior a existat o selectie - se pare ca nu orice femeie poate ajunge in FEMEN. Din clipurile pe care le-am vizionat acestea au si scenarii bine puse in scena. Respectivele folosesc si o tehnica perfida: ataca deosebit de violent, improasca cu laturi pe toata lumea, isi bat joc de orice este sfant apoi cer ajutorul impotriva "nazistilor"care le acuza. Intotdeauna acestea au grija ca actiunile lor sa fie foarte bine mediatizate.

Majoritatea afirma ca activistele FEMEN nu sunt altceva decat niste sataniste sponsorizate din surse oculte.
Frantuzoaica Iseul Turan (studenta drept, 21 ani) s-a infiltrat in organizatia FEMEN si a putut afla multe secrete ascunse ale organizatiei. Intr-un interviu aceasta afirma ca pe internet se vorbeste ca FEMEN ar fi primit sponsorizari chiar si de la SOROS. In acelasi interviu Iseul Turan mai afirma si ca cele de la FEMEN, in timpul actiunilor din Paris, aveau protectie chiar din partea ministrului de interne francez. Nu e interesant? De ce ar fi acordat cineva atat de sus-pus protectie unor sataniste?
Un alt interviu al frantuzoaicei aici (video).

Nu-mi dau seama care este motivul, insa, in toate articolele recente in limba romana despre frantuzoaica Iseul Turan respectiva este numita doar "Isolda", fara a fi oferita nicio alta informatie suplimentara despre respectiva. Un asemenea articol aici.

Cele mai multe femei prefera sa le ignore pe satanistele FEMEN. Unele, insa, decid sa lupte contra acestora. Poloneza Maria Piasecka Łopuszańska a decis sa le infrunte pe "degeneratele" FEMEN. In acest sens aceasta a creat si o pagina pe Facebook: Christian Women Against Femen. Mai jos aveti poza paginii.


Si in Franta apar miscari antiFEMEN, conduse de femei. Multe femei afiseaza mesaje legate de apartenta la religia crestina, ceea ce demonstreaza faptul ca miscarea FEMEN este perceputa ca fiind o miscare contra lui Dumnezeu, nu o miscare feminista.


Iata ca incet-incet adevarul despre FEMEN iese la iveala. N-am nicio indoiala ca respectivul grup, intens mediatizat, a fost protejat si sponsorizat din surse oculte, anticrestine. Grupurile LGBT de cine credeti ca sunt sustinute? Cum va imaginati ca reusesc grupuri foarte restranse sa ajunga in prim-planul dezbaterilor, in media si chiar in Parlament?

Vor mai aparea astfel de grupari caci atacul anticrestin a inceput de mai multi ani. Acest atac este puternic sustinut de tot felul de oculti. Respectivii au resurse aproape nelimitate si media la dispozitie. FEMEN a fost doar un episod, insa, vor mai urma si altele. Sa speram doar ca vor fi la fel de prost puse in scena.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)