04 iunie 2013

Grupul Bilderberg se reuneste din nou (video)

Globalistii grupului Bilderberg se reunesc din nou.

Anul acesta globalistii se reunesc (6-9 iunie) in hotelul Grove, Watford (Marea Britanie).

De ce se reunesc globalistii de la Bilderberg? Ca sa mai pregateasca cateva masuri eficiente ... pentru ei. De cand se tot reunesc globalistii astia (unii dintre ei masoni si/sau membrii Illuminati) apar tot felul de crize pe glob.
Acestia sunt sustinatorii si conducatorii proiectului Noii Ordini Mondiale. Uniunea Europeana a fost creata ca o structura nedemocratica tot de catre acesti "luminati". Acestia decid, intr-o mare masura, economia globala, soarta multor natiuni, cine moare si cine traieste, viitorul omenirii.

Cum s-a putut ca un grup ocult, relativ restrans, sa ajunga sa conduca planeta? O intrebare pe care si-o pun multi astazi.

La intalnirea Bilderberg sunt invitati si sefi de la Google, Microsoft, Amazon. Ce-or mai pregati globalistii? Un ID pentru internet?Agenda globalistilor din acest an.

Alex Jones a creat un site special pentru intalnirea globalistilor din acest an.

Iata ce spunea Mario Borghezi (deputat europarlamentar Lega Nord) despre Bilderberg in Parlamentul European.Un mic bonus: stiati ca 39% din bogatia globului este detinuta de 1% dintre bogati? Bogatia acestui procent a crescut an de an.

Inca ceva ... credeti ca pe canalele tv romanesti se va spune vreo vorba despre intalnirea globalistilor care conduc astazi planeta? Hahaha ... cred ca nu. Daca doriti informatie corecta cautati-o pe internet!

Mai multe despre conspiratii.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)