Treceți la conținutul principal

Grupul Bilderberg se reuneste din nou (video)

Globalistii grupului Bilderberg se reunesc din nou.

Anul acesta globalistii se reunesc (6-9 iunie) in hotelul Grove, Watford (Marea Britanie).

De ce se reunesc globalistii de la Bilderberg? Ca sa mai pregateasca cateva masuri eficiente ... pentru ei. De cand se tot reunesc globalistii astia (unii dintre ei masoni si/sau membrii Illuminati) apar tot felul de crize pe glob.
Acestia sunt sustinatorii si conducatorii proiectului Noii Ordini Mondiale. Uniunea Europeana a fost creata ca o structura nedemocratica tot de catre acesti "luminati". Acestia decid, intr-o mare masura, economia globala, soarta multor natiuni, cine moare si cine traieste, viitorul omenirii.

Cum s-a putut ca un grup ocult, relativ restrans, sa ajunga sa conduca planeta? O intrebare pe care si-o pun multi astazi.

La intalnirea Bilderberg sunt invitati si sefi de la Google, Microsoft, Amazon. Ce-or mai pregati globalistii? Un ID pentru internet?Agenda globalistilor din acest an.

Alex Jones a creat un site special pentru intalnirea globalistilor din acest an.

Iata ce spunea Mario Borghezi (deputat europarlamentar Lega Nord) despre Bilderberg in Parlamentul European.Un mic bonus: stiati ca 39% din bogatia globului este detinuta de 1% dintre bogati? Bogatia acestui procent a crescut an de an.

Inca ceva ... credeti ca pe canalele tv romanesti se va spune vreo vorba despre intalnirea globalistilor care conduc astazi planeta? Hahaha ... cred ca nu. Daca doriti informatie corecta cautati-o pe internet!

Mai multe despre conspiratii.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!