13 iunie 2013

Jocuri 3D in browser - Unity

De multe ori grafica jocurilor in browser nu este nemaipomenita, nu atrage jucatorul. Unele jocuri in browser arata atat de urat incat, chiar si daca sunt oarecum reusite, renunti la a le mai juca. Lucrurile se schimba radical atunci cand avem de-a face cu accelerare grafica 3D.


Unity este o platforma complexa free pentru crearea jocurilor 3D. Motorul propriu este scris in C/C++ si foloseste atat Direct3D cat si OpenGL (pentru platformele Windows).

Datorita graficii complexe si atragatoare jocurile 3D Unity au cunoscut un succes rapid in ultimii ani.  Mai jos am postat adresele a cinci site-uri care au si jocuri 3D Unity.

Site-urile selectate ofera o gama larga de jocuri 3D Unity. Genuri jocuri: shooting, racing, strategy, puzzle, action, arcade, aventura, sport ...Jocurile 3D Unity dispun si de un meniu de context vizibil prin click dreapta pe joc. Prin intermediul meniului de context puteti selecta modul fullscreen si puteti sterge si cache-ul jocurilor jucate.


Daca doriti sa instalati plugin-uri pentru jocuri vizitati aceasta pagina.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)