Treceți la conținutul principal

Jocuri 3D in browser - Unity

De multe ori grafica jocurilor in browser nu este nemaipomenita, nu atrage jucatorul. Unele jocuri in browser arata atat de urat incat, chiar si daca sunt oarecum reusite, renunti la a le mai juca. Lucrurile se schimba radical atunci cand avem de-a face cu accelerare grafica 3D.


Unity este o platforma complexa free pentru crearea jocurilor 3D. Motorul propriu este scris in C/C++ si foloseste atat Direct3D cat si OpenGL (pentru platformele Windows).

Datorita graficii complexe si atragatoare jocurile 3D Unity au cunoscut un succes rapid in ultimii ani.  Mai jos am postat adresele a cinci site-uri care au si jocuri 3D Unity.

Site-urile selectate ofera o gama larga de jocuri 3D Unity. Genuri jocuri: shooting, racing, strategy, puzzle, action, arcade, aventura, sport ...Jocurile 3D Unity dispun si de un meniu de context vizibil prin click dreapta pe joc. Prin intermediul meniului de context puteti selecta modul fullscreen si puteti sterge si cache-ul jocurilor jucate.


Daca doriti sa instalati plugin-uri pentru jocuri vizitati aceasta pagina.

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.