11 iunie 2013

Pretul unui sejur la Mamaia - dublu fata de unul in Bulgaria, Grecia sau Turcia (video)

Un sejur la Mamaia continua sa fie mult mai scump decat unul prin tarile din apropiere.

Rezultatul analizei realizate de Ziarul Financiar demonstreaza faptul ca hotelierii de pe litoralul romanesc nu invata mai nimic din greseli, respectivii ramanand blocati intr-o mentalitate autodistructiva.


Tabelul indica faptul ca Mamaia nu mai reprezinta de mult o destinatie rezonabila. Sincer sa fiu nici daca ar fi la jumatate de pret fata de Grecia nu m-as mai duce la Mamaia dupa ce ani la rand mi-am petrecut verile in Turcia si Grecia.
Treaba cu "statiunea de lux Mamaia" nu o comentez, o trec doar la glume proaste. Priviti mai jos cum arata "statiunea de lux".Lux, nu gluma :)! Multi inteleg acum ce inseamna in conceptia unora "statiune de lux" .

Arhaica Mamaia nu poate concura la niciun capitol cu Turcia sau Grecia - e ca si cum ar concura o musca cu un leu. De fapt, nici cu Bulgaria nu mai are nicio sansa. Lipsa all-inclusive, a agrementului nautic, a locurilor de parcare si prezenta restrictiilor si a cocalarilor de tot felul te fac sa renunti rapid la ideea de a petrece mai multe zile in zona.
Litoralul romanesc are femei frumoase, asta ar fi marele avantaj al statiunilor romanesti, insa, in ultimii ani, o gramada de fapturi atractive gasesti si in Grecia (romance, rusoaice, sarboaice).

Mazare isi imagineaza ca daca a scos varza aia de clip a rezolvat ceva. Mamaia a inceput sa-si merite numele - a ajuns doar o statiune batrana si scofalcita, o bunica.

Asemanator:
Am fost la KusadasiSubscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)