12 iulie 2013

Compilatii accidente femei, barbati si cateva atentionari (video)

Simple atentionari pentru eroii si eroinele care ne incanta cu accidentele lor pe Youtube.
As incepe cu ceva basic, simple sfaturi de viata.

Nu puteti sari pe bucati de gheata aflate la doi metri distanta! Gheata este alunecoasa, apa este uda si focul arde! Nici curentul electric nu face bine corpului uman. Util: omul nu poate respira sub apa, nu are branhii!

Nu puteti sari cu bicicleta de la inaltime caci saua bicicletei nu are amortizoare pentru asa ceva. In cazatura saua se poate rupe iar cadrul va poate nenoroci ... Nu e bine! In cel mai rau caz incercati sa sariti macar cu o motocicleta Enduro, special construita pentru teren. In caz ca va hotarati sa incercati niste cascadorii nemaintalnite cu vreun Enduro luati si camera cu voi ... poate mai iese de-un clip :).

Stiu ca multi vor fi surprinsi insa betonul este mai tare decat oasele umane, deci, in contact cu betonul, osul se poate rupe. Oricat ar suna de ingrozitor betonul castiga intotdeauna. Ar mai fi ceva de adaugat: oasele au si ligamente. Vestea cea rea este ca si acestea se rup.
Era sa uit ... si fierul si lemnul va vor schilodi. Stiu, naspa, suntem inconjurati de materiale solide. Mai exista cateva materiale solide prin jur dar va las sa le descoperiti singuri :).
Aveti grija si cu ochii ca nu aveti prea multi, sunt doar doi!

Fetelor, nu va contesta nimeni talentul vostru nativ pentru sport :). Totusi, nu va mai jucati cu vehicule motorizate si nu mai incercati sa sariti de la mare inaltime. Daca va stiti mai ambitioase aveti grija sa fie cineva cu un telefon prin preajma - uneori salvarea vine destul de repede.

Fracturile, entorsele, arsurile usoare, taieturile si obiectele intrate in picior sau in mana se mai pot rezolva cu timpul. Mai rau este atunci cand piciorul sau mana se separa de tot din corp caci nu se rezolva prin lipire la loc asa cum, probabil, va imaginati. Ar mai fi o problema si daca va fracturati coloana, nu prea se mai repara.
De aceea ar fi util ca inainte de a mai face vreo filmare nazdravana sa va faceti o asigurare cat mai buna - macar va alegeti cu o mica pensie pe viata.

Stiu ca sunt prea multe informatii dintr-odata, insa, incercati sa faceti un efort si sa retineti cate ceva. Oricum, asteptam in continuare de la voi clipuri care sa ne surprinda cat mai mult, accidente cat mai spectaculoase.

Celor care n-au ramas inca infirmi si celor care nu sunt inca sub tratament sau sub perfuzii le urez succes in noile cascadorii. Cateva secunde de faima pe Youtube sunt nepretuite.
Enjoy!

Ultimate Fails Compilation 2013


Ultimate Girls Fail Compilation 2013Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)