18 iulie 2013

Distrugerea totala a economiei - motivul pentru care nu mai are sens sa public postari pe subiect economic

Probabil ca unii cititori se intreaba de ce nu am mai postat nimic legat de subiectul economic, de camatarii FMI sau de globalistii care termina totul in cale?

Raspunsul este destul de simplu: nu prea mai are rost. FMI-ul si globalistii (cu sprijinul politicienilor nostri) si-au desavarsit "opera" in Romania. Au cumparat tot ce-au dorit, au distrus tot ce le statea in cale, au reusit sa-si planteze oameni in tot sistemul. S-a cam terminat!

Din punct de vedere economic suntem la pamant si cred ca aici vom ramane. Micile afaceri, cele care puteau salva armata de someri care exista, sunt strivite de birocratie, suprataxare si organisme de control.

Am convingerea ca schema care a stat la baza distrugerii micilor afaceri a fost creata special. Din schema nu mai lipsea decat o lege antievaziune fascista (pentru care a tot facut propaganda Antena 3) care ar fi pus capac definitiv micilor afaceri. Probabil ca, la un moment dat, se va adopta si o asemenea lege.

Dezvoltarea micilor afaceri era singura solutie pentru redresarea economica a unei Romanii fara niciun orizont. Micile afaceri au creat marile tari capitaliste de astazi. Armata de someri romani (majoritatea trecuti de varsta de 40 de ani) ar fi avut o solutie pentru a trai - pe acestia nu-i mai angajeaza, oricum, nimeni. Baietii de sus au decis sa distruga si aceasta unica solutie.

In toti anii care au trecut o gramada de politici au afirmat ca tara se va redresa numai prin sosirea investitorilor straini. Cred ca acum realizati faptul ca povestea cu ridicarea nivelului de trai al oamenilor prin intermediul investitiilor straine este o mare minciuna. Politicii au avut interes sa promoveze investitiile straine deoarece numai prin aceasta metoda isi puteau lua si ei un comision bun, ceva. Ce putea castiga un politician de pe urma unui mic afacerist?

Niciunul dintre politicieni nu doreste sa faca ceea ce ar fi trebuit facut de mult, adica sa asigure un cadru propice dezvoltarii micilor afaceri. Nu au niciun interes. Nu le pasa de faptul ca totul se va distruge si ca romanii vor ajunge sa traiasca ca intr-o tara africana. Politicienii se concentreaza numai pe marile afaceri, acolo unde este banul gros.

M-am cam plictisit si de vorbaria goala de pe ecranele de televizor la care asistam de ani buni, vorbarie care, vedeti bine, nu a dus nicaieri. Nu va amagiti: televiziunile sunt mana in mana cu baietii destepti. Toate "dezbaterile" si "confruntarile" pe teme economice nu sunt altceva decat un circ ieftin pentru a genera rating. Televiziuni+globalisti/politicieni/francmasonerie=LOVE!

Bun! Deci, economia nu prea mai exista, industria s-a dat pe degeaba iar micile afaceri vor disparea. Despre ce sa mai postez? Despre faptul ca au mai ramas cateva obiective care vor trebui distruse inainte de a fi date pe nimic (cazul Tarom si altele).
Schema e binecunoscuta deja: pentru a fi cumparat pe nimic un obiectiv trebuie mai intai distrus, iar dupa cumparare datoriile sunt preluate de stat. Reteta e atat de cunoscuta incat o poate aplica si un pustan de clasa a XI-a.

Sa mai postez despre Rosia Montana sau despre gazele de sist? Nu prea mai vad motivul - din pacate, toate se vor realiza, indiferent de opozitia oamenilor! Presiunile globalistilor sunt enorme iar politicienii nostri nu par a lupta prea tare, ba dimpotriva.

Sa mai postez despre camatarii FMI, Banca Mondiala, globalisti, dictatura comisiei europene sau despre francmasoneria care si-a intins din ce in ce mai vizibil periculoasele tentacule peste intreg sistemul? Ce sens mai are? Toate entitatile enumerate se simt in Romania ca pestele in apa. Mai aiurea ne simtim noi decat ei, aici. Au acaparat aproape tot, au confiscat tot ce era profitabil.
Daca, de la anul, strainii vor putea cumpara si pamant, Romania va putea fi cumparata pe bucati.

Pacat de tara asta caci a fost si este distrusa sistematic, programat! Jaful care a fost (si este) prezent in aceasta tara este greu de descris, atinge cote inimaginabile, nemaintalnite in Europa. Ce vor putea face oamenii in aceste conditii? Cine va putea va pleca, insa, nu vor putea pleca toata lumea. Ce vor face cei care vor fi nevoiti sa ramana? Chiar nu-mi dau seama, nu prea vad solutii.

Cum a ajuns o tara bogata in acest hal? Raspunsul se afla in diabolica sovietizare a tarii care a inceput prin anii '46. In cativa ani Romania a fost distrusa iar adevarata elita a fost decimata. Atunci au incetat sa mai existe democratia, libertatea si dezvoltarea sanatoasa a tarii. Sistemul distructiv bolsevic si-a arata fata hidoasa - atunci au inceput distrugerile, teroarea, furturile si crimele odioase ramase nepedepsite. Conducerea tarii a fost preluata de comunisti obtuzi cu doua clase care, in afara de a fi cat mai cruzi, nu stiau sa faca mai nimic. Pentru Romania incepea o perioada intunecata - din acel punct incepe dezastrul la care asistam astazi.

Asa a fost sa fie! Astazi nu mai putem face, din pacate, prea mare lucru. E deja prea tarziu!
Mai jos am postat doua clipuri pentru a vedea cum arata Romania inainte de sosirea comunistilor. Cat de civilizata, dinamica si frumoasa era aceasta tara.

Tragic, e ca intr-un vis urat!

Nu voi mai publica postari pe teme economice, insa, voi continua sa postez despre multe alte subiecte interesante, cum ar fi pericolul reprezentat de fascismul eco, Agenda 21 (depopulare), smecheria numita "schimbare climatica", noua ordine mondiala care incepe sa-si faca aparitia si multe altele.
Bineinteles ca nu vor lipsi nici subiectele legate de aplicatii gratuite, jocuri noi, muzica noua, video virale ...Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)