Treceți la conținutul principal

Google Plus pare sa aiba soarta Titanicului (foto)

Google Plus pare sa se scufunde incet, dar sigur, ca fel ca uriasul pachebot Titanic.

In ciuda modificarilor pe care le-a tot incercat Google in acest an (cel putin patru), reteaua Google Plus ramane o retea-fantoma. Google a tot incercat sa castige o felie mare din piata retelelor sociale, insa, pana acum nu pare sa fi gasit drumul catre aceasta tinta. Poate ca greseala celor de la Google este faptul ca au luat Facebook ca reper.

Statistici recente arata faptul ca Google Plus este deja cu prova in apa, scufundarea a inceput. Din totalul share-urilor pe web reteaua Google Plus inregistreaza un ridicol 2%, fiind depasita chiar si de insipida retea Linkedin.

stat google plus

Am cont pe reteaua fantomatica Google Plus. Am cont, insa nu stiu exact care este motivul pentru ca nu-mi prea foloseste la nimic. Share-ul postarilor de pe acest blog in reteaua Google Plus nu-mi returneaza vizitatori, nici macar plusuri pe butonul Google Plus. Verificati cateva dintre postarile populare (coloana dreapta) pentru a vedea diferentele dintre Facebook si Google Plus.

Pe Google Plus nu exista socializarea de pe Facebook. Utilizatorii nu redistribuie postari, materiale ale "prietenilor", nu comunica in retea. De fapt, "prietenii" nu se obosesc sa dea nici macar un plus. Socializarea din Google Plus este la pamant.

Obligativitatea crearii unui cont Google Plus este extrem de enervanta, la fel ca si insistenta maladiva cu care Youtube doreste sa-ti conectezi contul de cel de pe Google Plus.

Activitatea restransa de pe Google Plus este generata, intr-o mare masura, de firme, it-isti, fotografi. Simpli useri nu prea au ce face in aceasta retea.

Soarta retelei Google Plus incepe sa semene cu cea a Titanicului si numai o minune o mai poate salva de la dezastru.

Intreg colosul Google pare sa fie pe un drum gresit. Userii injura Youtube-ul din ce in ce mai vocal, Google Reader, unealta deosebit de utila, a fost retrasa suspect de rapid, GMail-ul a fost "imbunatatit" cu tab-uri de care nu avea nimeni nevoie, algoritmul Panda (ultimul algoritm al motorului de cautare Google) are atatea necunoscute incat nici expertii SEO nu le mai inteleg (oricum, acest algoritm avantajeaza intr-o mare masura site-urile cu trafic deja mare). Cei de la Google par cuprinsi de febra schimbarilor (distructive).

Daca o tine tot asa chiar si mamutul Google va incepe sa se clatine binisor, nu numai reteaua Google Plus.

Eu, de cand a fost retras Google Reader, ma loghez in cloud-ul Google numai pentru a mai posta articole. Este posibil ca "vizionarii" de la Google sa incerce sa "imbunatateasca" si platforma Blogger. La fel de posibil este ca, la un moment dat, sa ma trezesc cu vreun anunt de genul "Ne pare rau, platforma Blogger se va inchide de luna viitoare!". Nimic nu-i imposibil astazi din partea lui Google. Atunci chiar ca-mi voi inchide contul Google si le voi transmite un "Adio!".

Va astept pe pagina Facebook a blogului.

(via)

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.