Treceți la conținutul principal

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

chemtrails

Incercarile de modificare a climei (geoinginerie) au inceput inca din anii 1940 atunci cand Dr. Irwin Langmuir si o echipa de oameni de stiinta de la General Electric au incercat sa foloseasca cristale de gheata pentru a declansa furtuni - acesta s-a numit Proiectul Cirrus.

In anii 1950 guvernul britanic a experimentat manipularea climei prin intermediul Proiectului Cumulus. Un alt proiect esuat in urma caruia a izbucnit un scandal.

In anii 60-80, prin intermediul Proiectului Stormfurry (Furia furtunii)  s-a incercat declansarea unor cicloane tropicale prin injectarea acestora cu iodura de argint, folosindu-se avioane.

Toate proiectele de mai sus au reprezentat experimente esuate. De retinut faptul ca in toate acele proiecte au fost folosite avioane.

Chemtrails vs Contrails
Contrails sunt darele normale de condensare formate de motoarele avioanelor. Acestea sunt destul de subtiri in latime si dispar in aproximativ doua minute.  
Chemtrails (urmele mortii) sunt dare groase care se imprastie in atmosfera intr-un timp mult mai lung.Prin chemtrails (darele mortii) suntem supusi unor experimente fara acceptul nostru, fara a fi informati despre efectele dezastruoase ale acestora. Elitistii globalisti considera ca binele planetei este mai presus de binele oamenilor, niste vietati insignifiante.
Interesant este faptul ca totul se realizeaza la nivel planetar, deci se presupune ca guvernele si-au dat acceptul, in secret, pentru astfel de experimente care pun in pericol sanatatea oamenilor. Atunci cand sunt intrebati despre chemtrails guvernantii aleg sa nu raspunda sau afirma ca este vorba tot de contrails (urme condensare), chemtrails fiind doar in inchipuirea oamenilor.  Ignorarea sau negarea evidentelor sunt doua metode des folosite pentru a ascunde adevarul despre chemtrails.

Filmare chemtrailsSimple intrebari pentru autoritati
De ce avioane asemanatoare lasa urme atat de diferite?
Care sunt modelele de avioane care lasa urme de tip chemtrails?
Respectivele avioane sunt de tip cargo sau de pasageri? Cui apartin acestea? Unde stationeaza aceste avioane?
Exista vreo legatura intre evenimentele legate de caderea ciudata a pasarilor din cer si chemtrails?
Chemtrails distruge culturile agricole?
In ce masura chemtrails afecteaza sanatatea oamenilor?

Credeti ca am primi vreun raspuns la asemenea intrebari? Eu nu prea cred.

Din rezultatele analizelor rezulta ca substantele chimice cele mai raspandite in cer prin chemtrails sunt: aluminiu, bariu si  strontiu.Aceste substante chimice pot provoca astm, alzheimer, ADD (deficienta atentie), alergii.
Cititi si materialul Aluminiul si riscul pentru sanatate.

Ni se spune ca raspandirea acestor substante chimice in aer ar avea drept scop stoparea incalzirii globale (incalzirea globala - o alta inselatorie).  De fapt, dupa cum veti vedea in documentar, prin chemtrails se obtine un efect invers, de incalzire a climei.De unde atata seceta, atatea furtuni neobisnuite si atatea boli? Chemtrails ar putea fi un raspuns plauzibil. De adaugat si faptul ca aceste chemtrails distrug chiar si stratul de ozon.

De zeci de ani puternicii planetei efectueaza diverse experimente in secret, punand viata oamenilor in pericol. Cine le da dreptul acestor oameni sa imprastie substante chimice in aerul pe care-l respiram noi si copiii nostri? Nimeni! Un grup, relativ restrans de oameni, isi aroga dreptul de a face ce vrea pe planeta. Cum s-a ajuns in situatia asta stupida, nefireasca? Asta este intrebarea la care ar trebui sa cautam un raspuns.

Sugerez si citirea acestui articol.

Un alt experiment folosit pentru manipularea climei este controversatul program HAARP. Mai multe despre acest program intr-o viitoare postare.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.