17 august 2013

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!

Televiziunile romanesti par a fi de partea teroristilor musulmani pro-Morsi, nu de partea crestinilor, asa cum ar fi normal. Acestea pun accentul pe interventia armatei din Egipt uitand sa spuna ca armata ii ataca pe teroristii din Fratia Musulmana, barbarii care au declansat destabilizarea statului si prigoana crestina. Ce-ar trebui sa faca armata atunci cand are de-a face cu niste animale barbare, turbate, dornice de sange? Sa le ofere flori? Sa-i gadile la talpi?

Televiziunile n-au scos nicio vorba atunci cand teroristii sprijiniti de Vest distrugeau totul in cale. Atunci functiona planul pus la cale de Vest. Cand armata a inceput sa faca ordine televiziunile (de la noi si aiurea) au sarit imediat: ce-aveti cu bietii teroristi? Ehhh, totusi ... lucrurile nu pot functiona in felul asta stramb.

Daca doriti sa vedeti modul distructiv in care actioneaza teroristii in Egipt urmariti clipul: Adevarul despre violentele din 14 august din Egipt.

Taximetrist omorat in plina strada de teroristii pro-Morsi pentru ca avea o cruciulita pe bordul masinii (Alexandria, Egipt).

Zambaretul papa se face ca ploua, insa, trebuie sa recunosc ca nici capii Bisericii noastre Ortodoxe nu au avut pozitii prea clare vizavi de prigoana crestina din Egipt. Cum se explica aceasta tacere ciudata? Numai printr-o coordonare globala oculta.

Am vazut pe net si Facebook imagini si filmulete infioratoare in fata carora niciun om civilizat nu poate ramane impasibil. Crestini carora li se taie capetele, fete si femei violate numai pentru ca sunt crestine, biserici crestine arse si multe alte orori.

Armata egipteana aparand Biserica Sfantul Gheorghe din orasul Tora

Minune! Icoana Mantuitorului neatinsa de incendiu.

Unele filmulete sau imagini sunt atat de crude incat nici nu pot fi postate. Intr-una dintre imagini unei fete de 23 de ani i-a fost infipta o cruce de lemn in inima - absolut socant! Mai multe imagini si filmulete despre dezastrul din Egipt pe acest cont Facebook.

Observati care este, de fapt, adevarul? Televiziunile, cumparate de pro-globalisti, si-au pierdut din ce in ce mai mult credibilitatea. Acestea fac jocurile UE si a altor entitati nedemocratice. Internetul a devenit unica sursa de informare reala. Cautati pe internet adevarul despre ceea ce se intampla in Egipt, uitati de televiziunile globaliste.
Oare noua, crestinilor europeni, cand ne va veni randul? Nu cred ca mai avem de asteptat prea mult.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)