Treceți la conținutul principal

Anvelopele de iarna sunt obligatorii aproape tot anul

Din pacate titlul nu este gresit - inca o lege stupida, facuta cu picioarele.

anvelope iarna

Cei mai multi dintre noi credeam ca anvelopele de iarna sunt obligatorii numai ... iarna, nu? Din acest articol reiese faptul ca ne-am inselat: anvelopele de iarna sunt obligatorii oricand daca circulam pe drumuri inzapezite. Aceasta poate inseamna ca ne mai putem echipa masinile cu anvelope de vara numai vara caci in Ro ninsoare poate fi si primavara si toamna. In aceste conditii n-ar fi mai bine sa renuntam definitiv la cauciucurile de vara? La ce sa ne mai chinuim atat cu schimbatul anvelopelor pentru numai trei luni pe an?
O alternativa ar fi sa circulam intotdeauna cu o remorca in care sa depozitam anvelopele de iarna si lanturile:). Sa nu radem prea tare caci cine stie ce idei nastrusnice le mai vin acestor "vizionari".

In majoritatea tarilor europene este stabilita clar perioada in care autoturismul trebuie echipat cu anvelope de iarna. Este adevarat ca nu putem compara legislatia europeana care are logica si este clara cu cea romaneasca care este varza.

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.