Treceți la conținutul principal

Povestea evolutionista a lui mos Darwin

Povestea evolutiei darwiniste se bazeaza pe ideea ca totul a pornit de la o celula (rezultata dintr-o explozie spatiala??) care a aterizat intamplator pe planeta noastra. Minunata celula sosita din spatiu - chiar si fara creier era foarte desteapta! - dupa ce a petrecut ea ceva timp pe planeta si-a spus: "Totusi ... viata asta de celula idioata n-are niciun sens! Vreau sa fiu peste! Am zis!". Wow ... si ce sa vezi? Ca-n basmele bunicii celula s-a ascultat pe ea insasi si s-a transformat intr-un mormoloc. "Dar stai! Asta-i viata? Imi trebuie ochi, aripioare, codita, solzi si branhii! E clar ca asa nu voi ajunge nicaieri! Trebuie sa evoluez neaparat!". Mormolocul se incorda si cu puterea fantastica a creierului sau rezolva noua etapa a evolutiei.

Ascensiunea nationalismului in Europa

De cativa ani, cei de la Bruxelles ne tot imbie cu o Europa comuna, fara frontiere, in care cetatenii vor trai uniti si fericiti. Problema este ca acesti cetateni europeni observa ca statele isi pierd suveranitatile, somajul creste incontinuu, apar taxe peste taxe si reglementari din ce in ce mai ciudate, controlul individului devine aproape fascist, deciziile majore incep sa fie luate nedemocratic, in ascuns, nemaitinandu-se cont de votul cetatenilor.
Cetatenii europeni mai observa si faptul ca o comisie europeana numita si nu aleasa in mod democratic, nu face altceva decat jocul corporatistilor globalisti.

Extrema-dreapta sau euroscepticism?

Clipul de mai joc arata dimensiunea la care a ajuns extrema-dreapta in Europa. Parerea mea este ca nu este vorba de cetateni care simpatizeaza neaparat cu partide de extrema dreapta ci de o masa mare de cetateni europeni eurosceptici care nutresc un puternic sentiment anti-UE. Cum numai partidele nationaliste sunt impotriva EU, este firesc ca euroscepticii sa se indrepte spre acestea.
Euroscepticii sunt impotriva UE, a monedei euro si a emigratiei.Democratie europeana?

Multi afirma ca extremistii (se pare ca unii doresc ca euroscepticii sa fie incadrati in aceasta categorie) ataca democratiile europene. Care democratii europene? Mai exista democratii europene? Totul este centralizat la fel ca in sistemul sovietic, deciziile se iau la Bruxelles de catre dictatoriala comisie europeana, supravegherea electronica (paranoica) a devenit omniprezenta, voturile cetatenilor incep sa nu mai aiba valoare caci deciziile vin tot de la Bruxelles. Atunci unde mai este democratia europeana? Imi pare rau, insa, democratia europeana pare ca-si traieste ultimii ani.

In Europa exista trei forte principale: cetatenii, statul si corporatiile. Ghici cine a fost scos din schema in ultimii ani? Ati ghicit: tocmai cetateanul care constituia nucleul ansamblului. Comisia europeana a reusit, treptat, sa creeze un sistem centralizat  periculos in care cetateanul ocupa un loc secundar. Astazi nu mai conduc oamenii, asa cum ar fi democratic, ci corporatiile impreuna cu statele, prin tot felul de intelegeri ascunse. Deci, in acest moment au ramas numai doua forte principale: statul si corporatiile. Stiti ce inseamna asta? Sa ne amintim afirmatia lui Benito Mussolini: "Fascismul ar trebui să se numeasca mai degraba corporatism pentru ca este fuziunea dintre stat și puterea corporatista.".

Un alt aspect remarcat de multi este nevoia bolnavicioasa a comisiei europene de a reglementa orice lucru, oricat de neinsemnat ar fi acesta. Aceasta nevoie bolnavicioasa pentru reglementari prin care sa controlezi vietile oamenilor pana la cea mai neinsemnata actiune umana a fost specific fascismului lui Hitler. Fascistii reglementau orice aspect fiind preocupati intr-un mod paranoic de protectia mediului, de lupta impotriva fumatului, de modul in care te speli sau cum sa te stergi la nas. Comisia europeana se ingrijeste chiar si de modul in care tragem apa la toaleta. Fascistii promovau sterilizarea, eugenia, reproducerea controlata si alte actiuni cinice, anti-umane. Vreo asemanare cu ce traim astazi?

Ne indreptam catre o Europa fascista, corporatista, totalitara? De fapt, cam despre asta-i vorba atunci cand vorbim de Noua Ordine Mondiala si guvernul mondial. Niciun om rational nu-si poate imagina ca guvernul mondial va mai avea vreo legatura cu democratia. De fapt, un guvern mondial nici n-ar putea exista intr-o democratie.

Paradoxal este faptul ca cei care implementeaza masuri care amintesc de intunecata epoca fascista (globalistii europeni) ajung sa-i acuze pe eurosceptici ca ar fi extremisti de dreapta. Probabil ca si asta tine de manipulare.

Este bine de retinut faptul ca Europa nu este decat o rotita in angrenajul Noii Ordini Mondiale. Momentan rotitele nu au fost cuplate pentru a declansa angrenajul, insa, la un moment dat acesta va fi pornit - atunci vor intelege multi (prea tarziu!) despre ce a fost vorba in tot acest timp.


Putem constata faptul ca viitorul Europei nu este deloc roz. In mai 2014 vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Pe de o parte avem de-a face cu un numar din ce in ce mai mare de cetateni europeni eurosceptici (60% dintre cetatenii europeni nu au incredere in mamutul EU)  care incep sa simpatizeze cu partide nationaliste pentru a incerca sa scape de controlul Bruxelles-ului iar pe de alta parte avem de-a face cu corporatistii si birocratii de la Bruxelles care incep sa se cam sperie de faptul ca s-ar putea sa nu le mai iasa socotelile.
Nu-mi dau seama cum ar putea reactiona globalistii de la Bruxelles intr-o asemenea situatie altfel decat intr-un mod dictatorial, nedemocratic, asa cum s-au obisnuit deja. Ce se va intampla atunci? Cum vor reactiona cetatenii europeni? Foarte greu de anticipat.

Recomandat: Adevarata fata a Uniunii Europene (documentar)

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Mozilla Firefox Aurora (Firefox 6)

Se pare ca cei de la Mozilla sunt pusi pe fapte mari. In timp ce browser-ul Mozilla Firefox 5 este inca in stadiul beta, Mozilla arunca pe piata o versiune de browser si mai noua: Mozilla Firefox Aurora sau Firefox 6.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Povestea evolutionista a lui mos Darwin

Povestea evolutiei darwiniste se bazeaza pe ideea ca totul a pornit de la o celula (rezultata dintr-o explozie spatiala??) care a aterizat intamplator pe planeta noastra. Minunata celula sosita din spatiu - chiar si fara creier era foarte desteapta! - dupa ce a petrecut ea ceva timp pe planeta si-a spus: "Totusi ... viata asta de celula idioata n-are niciun sens! Vreau sa fiu peste! Am zis!". Wow ... si ce sa vezi? Ca-n basmele bunicii celula s-a ascultat pe ea insasi si s-a transformat intr-un mormoloc. "Dar stai! Asta-i viata? Imi trebuie ochi, aripioare, codita, solzi si branhii! E clar ca asa nu voi ajunge nicaieri! Trebuie sa evoluez neaparat!". Mormolocul se incorda si cu puterea fantastica a creierului sau rezolva noua etapa a evolutiei.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

O japoneza indragostita de manele (video)

Controversatul gen muzical, maneaua, produce noi fani in lume.