Treceți la conținutul principal

Barbatii prefera femeile asiatice (video)

Barbatii albi, negri si latino prefera femeile asiaticele.

asian women

Recunosc ca femeile asiatice ma atrag intr-un mod deosebit :). Ce mi se pare foarte evident este faptul ca femeile asiatice sunt mult mai feminine decat restul femeilor. Un alt aspect pe care l-am remarcat la femeile asiatice este si faptul ca par a nu imbatrani, nu se deformeaza, arata bine destul de mult timp.

Curentul feminist masonic a facut ravagii printre Europa si America. Astfel a aparut o noua creatura: femeia-barbat, o creatura pe care barbatii nu o indragesc deloc. Acest hibrid ragaie, injura, sare la bataie, da cu pumnul in masa - o eroare a naturii, un esec nefericit. Care barbat si-ar dori asa ceva?

In conceptia barbatului femeia trebuie sa fie delicata, senzuala, sensibila. Tocmai aceasta este imaginea in care se incadreaza femeile asiatice.

In clip apare si o asiatica, insa, aceasta este produsul feminismului american, adica o creatura hibrid, asiatica femeie-barbat. Aceasta se da in stamba intr-un mod ridicol, o femeie-mascarici.Acum, dupa ce-am vazut cum arata un mascarici feminist, sa vizionam un clip incantator :).Sursa foto (site wallpaper-e)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Incalzirea globala - inselatorie de proportii globale (video)

Stiati ca iernile grele, zapada inalta de un metru, gerul care-ti taie respiratia sunt cauzate de incalzirea vremii??? Ce? Nu e logic? Stiu!

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Perioada interbelica, perioada de aur a Romaniei

Uitandu-ma peste fotografii din perioada interbelica am realizat ca Romania a fost candva o adevarata tara europeana. Chiar si din fotografii poti sesiza ca exista o diferenta uriasa intre mentalitatea romanului de atunci si ce-l de astazi - diferenta este atat de mare incat cei doi par a nu avea nimic in comun.

Yepi - site jocuri online

Jocurile in browser reprezinta unul dintre motivele principale pentru care utilizatorii intra online.