28 noiembrie 2013

Barbatii prefera femeile asiatice (video)

Barbatii albi, negri si latino prefera femeile asiaticele.

asian women

Recunosc ca femeile asiatice ma atrag intr-un mod deosebit :). Ce mi se pare foarte evident este faptul ca femeile asiatice sunt mult mai feminine decat restul femeilor. Un alt aspect pe care l-am remarcat la femeile asiatice este si faptul ca par a nu imbatrani, nu se deformeaza, arata bine destul de mult timp.

Curentul feminist masonic a facut ravagii printre Europa si America. Astfel a aparut o noua creatura: femeia-barbat, o creatura pe care barbatii nu o indragesc deloc. Acest hibrid ragaie, injura, sare la bataie, da cu pumnul in masa - o eroare a naturii, un esec nefericit. Care barbat si-ar dori asa ceva?

In conceptia barbatului femeia trebuie sa fie delicata, senzuala, sensibila. Tocmai aceasta este imaginea in care se incadreaza femeile asiatice.

In clip apare si o asiatica, insa, aceasta este produsul feminismului american, adica o creatura hibrid, asiatica femeie-barbat. Aceasta se da in stamba intr-un mod ridicol, o femeie-mascarici.Acum, dupa ce-am vazut cum arata un mascarici feminist, sa vizionam un clip incantator :).Sursa foto (site wallpaper-e)

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)