04 noiembrie 2013

Gazele de sist, cutremurele, abuzuri, comisia europeana

Multi se intreaba daca exista vreo legatura intre prospectiunile legate de gazele de sist si cutremurele ciudate care au aparut extrem de des, in multe locuri. Aceasta nu este o postare propriu-zisa ci cateva materiale si link-uri din care puteti trage singuri o concluzie.

Protestele impotriva fracturarii hidraulice n-au avut loc numai in Romania ci in toate tarile in care exista asemenea exploatari (nu cred ca protestatarii americani sunt platiti de rusi :) ).
Inca un link legat de proteste globale impotriva fracturarii hidraulice.In Romania s-au reactivat 21 de focare seismice "adormite".

Masinariile de 30 de tone folosite in prospectiuni.

Chevron arunca in aer Marea Neagra.

Mai multe pe Stop Fracturare.

Cand au inceput puzderia de cutremure pe teritoriul Romaniei? Nu cumva dupa inceperea prospectiunilor?

Cine a mai citit cate ceva pe acest blog cunoaste faptul ca nu sunt vreun fan eco, ba dimpotriva, consider ca asa-zisa miscare pentru protectia mediului poate fi folosita pentru multe scopuri ascunse. Globalistii vor folosi din plin aceasta miscare pentru implementarea unor masuri aberante ca cele cuprinse in Agenda 21. Cititi si Noua Ordine Mondiala si Agenda 21.

In cazul fracturarii hidraulice eu nu ma refer la nimic eco ci chiar la sanatatea oamenilor care este pusa in pericol de efectele devastatoare cauzate de aceasta metoda folosita la extragerea gazelor de sist; ma refer la aparitia cutremurelor si infestarea panzei freatice. In acest caz unde este grija comisiei europene pentru mediu? Observ ca a cam disparut. Cand este vorba de corporatii dictatoriala comisie se face ca nu vede. Cand, insa, este vorba de oameni comisia vrea sa ne stabileasca si cantitatea de apa pe care s-o folosim la toaleta. Observati cum merg lucrurile, folosindu-se doua masuri?

Ma opresc aici, pentru mine lucrurile sunt foarte limpezi. Fiecare este liber sa traga ce concluzii doreste.
Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)