Treceți la conținutul principal

Gazele de sist, cutremurele, abuzuri, comisia europeana

Multi se intreaba daca exista vreo legatura intre prospectiunile legate de gazele de sist si cutremurele ciudate care au aparut extrem de des, in multe locuri. Aceasta nu este o postare propriu-zisa ci cateva materiale si link-uri din care puteti trage singuri o concluzie.

Protestele impotriva fracturarii hidraulice n-au avut loc numai in Romania ci in toate tarile in care exista asemenea exploatari (nu cred ca protestatarii americani sunt platiti de rusi :) ).
Inca un link legat de proteste globale impotriva fracturarii hidraulice.In Romania s-au reactivat 21 de focare seismice "adormite".

Masinariile de 30 de tone folosite in prospectiuni.

Chevron arunca in aer Marea Neagra.

Mai multe pe Stop Fracturare.

Cand au inceput puzderia de cutremure pe teritoriul Romaniei? Nu cumva dupa inceperea prospectiunilor?

Cine a mai citit cate ceva pe acest blog cunoaste faptul ca nu sunt vreun fan eco, ba dimpotriva, consider ca asa-zisa miscare pentru protectia mediului poate fi folosita pentru multe scopuri ascunse. Globalistii vor folosi din plin aceasta miscare pentru implementarea unor masuri aberante ca cele cuprinse in Agenda 21. Cititi si Noua Ordine Mondiala si Agenda 21.

In cazul fracturarii hidraulice eu nu ma refer la nimic eco ci chiar la sanatatea oamenilor care este pusa in pericol de efectele devastatoare cauzate de aceasta metoda folosita la extragerea gazelor de sist; ma refer la aparitia cutremurelor si infestarea panzei freatice. In acest caz unde este grija comisiei europene pentru mediu? Observ ca a cam disparut. Cand este vorba de corporatii dictatoriala comisie se face ca nu vede. Cand, insa, este vorba de oameni comisia vrea sa ne stabileasca si cantitatea de apa pe care s-o folosim la toaleta. Observati cum merg lucrurile, folosindu-se doua masuri?

Ma opresc aici, pentru mine lucrurile sunt foarte limpezi. Fiecare este liber sa traga ce concluzii doreste.


Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!