22 noiembrie 2013

Globalisti la PROTV - ochiul Illuminati

Tot butonand telecomanda intr-o noapte dau peste emisiunea "Dupa 20 de ani". Era, probabil, o reluare, caci era vreo 3 dimineata. Invitatul emisiunii era un globalist de calibru care ne oferea sfaturile sale "pretioase".

Globalistul corporatist era asa cum trebuie sa arate un globalist adevarat adica grasut si sigur pe el. Globalistul vorbea mult fara sa spuna mare lucru. Ideile de baza erau sa ne vindem resursele ca asa este bine astazi, sa fim cuminti daca vrem sa primim vreo acadea si mai incet cu democratia ca nu-i buna pentru afaceri. Corect, ce atata democratie.

Globalistul sugera guvernului sa nu mai plece urechea la cererile oamenilor ci sa guverneze cu mana de fier ca oamenii sunt, oricum, prosti si nu stiu ce este bine pentru ei. Gandire tipica de globalist corporatist cinic, dezumanizat.

Mi-a parut bine ca cei de la PROTV au invitat un asemenea individ. Eu as da emisiunea in reluare in fiecare zi pentru ca oamenii sa inteleaga ce fel de oameni conduc astazi planeta. Din pacate globalistii au patruns peste tot, in toate zonele importante ale lumii. Acestia pregatesc, pas cu pas, instituirea noii ordini mondiale, un sistem dictatorial (asemanator fascismului) in care ei au haturile, fac si desfac.

De remarcat si logoul emisiunii in care apare si ochiul Illuminati.


Nu-i asa ca ochiul ala a fost pus intamplator in logo? Sunt sigur. Paranoicii astia cu teoriile lor conspirative ... Problema este ca ochiul ala a inceput sa apara din ce in ce mai des prin media si industrie.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)