Treceți la conținutul principal

Globalisti la PROTV - ochiul Illuminati

Tot butonand telecomanda intr-o noapte dau peste emisiunea "Dupa 20 de ani". Era, probabil, o reluare, caci era vreo 3 dimineata. Invitatul emisiunii era un globalist de calibru care ne oferea sfaturile sale "pretioase".

Globalistul corporatist era asa cum trebuie sa arate un globalist adevarat adica grasut si sigur pe el. Globalistul vorbea mult fara sa spuna mare lucru. Ideile de baza erau sa ne vindem resursele ca asa este bine astazi, sa fim cuminti daca vrem sa primim vreo acadea si mai incet cu democratia ca nu-i buna pentru afaceri. Corect, ce atata democratie.

Globalistul sugera guvernului sa nu mai plece urechea la cererile oamenilor ci sa guverneze cu mana de fier ca oamenii sunt, oricum, prosti si nu stiu ce este bine pentru ei. Gandire tipica de globalist corporatist cinic, dezumanizat.

Mi-a parut bine ca cei de la PROTV au invitat un asemenea individ. Eu as da emisiunea in reluare in fiecare zi pentru ca oamenii sa inteleaga ce fel de oameni conduc astazi planeta. Din pacate globalistii au patruns peste tot, in toate zonele importante ale lumii. Acestia pregatesc, pas cu pas, instituirea noii ordini mondiale, un sistem dictatorial (asemanator fascismului) in care ei au haturile, fac si desfac.

De remarcat si logoul emisiunii in care apare si ochiul Illuminati.


Nu-i asa ca ochiul ala a fost pus intamplator in logo? Sunt sigur. Paranoicii astia cu teoriile lor conspirative ... Problema este ca ochiul ala a inceput sa apara din ce in ce mai des prin media si industrie.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Top 10 cele mai bune voci feminine din muzica usoara romaneasca

In peisajul muzical romanesc exista interprete care pot fi incadrate in categoriile grea, mijlocie sau musca/plastic. In postarea de fata ma voi referi numai la categoria grea.
Cu totii stim cam despre cine-i vorba la categoria musca (sau plastic) :) - paiatele de doi lei, lipsite de orice talent muzical, paiate care incearca prin orice metode (bani, chiloti, interventii ...) sa penetreze in lumea muzicala.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.