23 noiembrie 2013

Road of The Dead 2 - review (video)

Road of The Dead 2 este un joc flash free (se poate juca in browser) dinamic, foarte captivant. Daca va place sa trageti in zombi dintr-o masina atunci ati gasit jocul perfect.

Road of The Dead 2

Road of The Dead 2 este un shooter/action creat de Evil-Dog si sponsorizat de Newgrounds.

Majoritatea oamenilor s-au transformat in zombi dornici de sange. Jucatorul-soldat este nevoit sa se strecoare cu masina printre sutele de zombi pentru a ajunge la sefii sai, singurii oameni neinfestati. Situatia nu este deloc roz deoarece multi soldati bine echipati s-au transformat deja in zombi; exista si mutanti care sunt greu de distrus.

Jucatorul poate alege intre doua personaje: Diane si Cocheta. Masina este un Hummer de armata. La sfarsitul jocului reapare in optiuni si un Ford Mustang (prezent in prima versiune a jocului).
Din meniul jocului puteti selecta mai multe tipuri de arme si alte imbunatatiri care va vor ajuta sa supravietuiti atacului zombilor..

Road of The Dead 2

Personajele, armele si masina pot fi imbunatatite prin intermediul punctelor care se obtin cel mai simplu distrugand cat mai multi zombi. La inceput jocul va parea destul de dificil deoarece masina si armele sunt destul de slabe; arma nu are forta si trebuie reincarcata des iar masina se distruge destul de rapid. Dupa ce ai efectuat majoritatea upgrade-urilor jocul devine mult mai simplu.

In joc exista doua personaje - unul conduce masina si celalalt lupta. Personajele sunt interschimbabile si in timpul jocului (tasta Shift).

Masina se distruge treptat pana la explozie. Pe sosea, insa, exista garaje in care aceasta poate fi reparata. De altfel, in joc mai exista si alte puncte de ajutor: pentru reincarcare/upgrade arma, sanatate. In joc mai exista si anumite butoaie cu apa si hidranti - acestea pot fi folosite pentru a stinge masina atunci cand aceasta ia foc.

Pe sosea exista obstacole pe care va trebui sa le ocoliti: masini abandonate sau in flacari, benzi cu tepi metalici, balti de ulei, bombe, butoaie, garduri metalice, baricade. Exista si cativa oameni neinfestati care alearga haotic incercand sa se salveze - incercati sa-i ocoliti (claxonati) pentru a nu fi depunctati.

Am creat si un clip pentru a va face o idee despre ce este vorba in Road of The Dead 2.Jocul Road of The Dead 2 este mult mai reusit decat prima versiune Road of The Dead - sa vedem cum o fi Road of The Dead 3.

Cerintele hardware ale jocului nu sunt foarte mari - daca jucati in modul full-screen si aveti probleme "intrati" in Options si dezactivati optiunea Zombie Tints si selectati modul Low la Quality.

 Aditional puteti configura si player-ul Adobe Flash la fel ca in figura de mai jos.Puteti juca jocul aici. Macel placut :)!

Util: Jocuri online - plugin-uri utile.

Update: Road of The Dead 2 - ultima misiune (video)Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)