Treceți la conținutul principal

Ucraina renunta la acordul cu UE

Ucrainienii au decis sa nu mai semneze niciun acord cu UE.

Globalistii europeni au inregistrat un esec dur: Ucraina le-a intors spatele preferand sa-si dezvolte relatiile cu Rusia.

Acum cateva zile imi amintesc ca mi-a trecut pe la urechi  o stire in care ucrainienii erau sfatuiti de catre FMI sa accelereze reformele. M-am ingrozit caci reforme in conceptia FMI inseamna sa-ti vinzi economia si industria tarii pe nimic globalistilor, sa saracesti populatia cat mai mult, sa distrugi sistemele sanitar si de invatamant si sa preiei toate bancile tarii respective pe degeaba. Noi, romanii, am vazut ce inseamna reforme si ne-am cam saturat de reformare si modernizare.

Deja FMI ii sfatuise pe ucrainieni sa inceapa reformele cu cresterea preturilor la gaze pentru utilizatorii casnici. Nu sunt tari reformele FMI?

Peste toate ucrainienii ar fi avut parte si de politically correct, legi pro-homosexuale, protejarea fascista a mamei GAIA (planeta) si alte tampenii globaliste.

Globalistii vestici au tras o teapa mare esticilor, aducandu-i mai rau decat erau inainte de a intra in UE. Ok, pentru moment ne-am luat-o, insa, pe termen lung, n-are cum sa dureze prosteala asta. Deja, in Europa, lucrurile nu mai stau prea bine pentru globalisti.

Ma bucur ca Ucraina le-a tras-o globalistilor. Marii comisari europeni sunt socati, dandu-si seama ca nu se vor mai bucura si de  resursele ucrainienilor. Mi-l si imaginez pe carismaticul :) Rompuy cum isi roade unghiile confuz. Hehehe ...

Nu isi pune nimeni intrebarea de ce si-au dorit atat de mult globalistii de la Bruxelles si integrarea Ucrainei in UE? Raspunsul este destul de simplu: intr-un anumit timp globalistii europeni si-au propus sa inghita toate tarile europene, cu tot cu resurse (un fel de termite). Noua ordine mondiala se realizeaza cu pasi marunti dar siguri. Ehhh ... uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!