Treceți la conținutul principal

Ucraina renunta la acordul cu UE

Ucrainienii au decis sa nu mai semneze niciun acord cu UE.

Globalistii europeni au inregistrat un esec dur: Ucraina le-a intors spatele preferand sa-si dezvolte relatiile cu Rusia.

Acum cateva zile imi amintesc ca mi-a trecut pe la urechi  o stire in care ucrainienii erau sfatuiti de catre FMI sa accelereze reformele. M-am ingrozit caci reforme in conceptia FMI inseamna sa-ti vinzi economia si industria tarii pe nimic globalistilor, sa saracesti populatia cat mai mult, sa distrugi sistemele sanitar si de invatamant si sa preiei toate bancile tarii respective pe degeaba. Noi, romanii, am vazut ce inseamna reforme si ne-am cam saturat de reformare si modernizare.

Deja FMI ii sfatuise pe ucrainieni sa inceapa reformele cu cresterea preturilor la gaze pentru utilizatorii casnici. Nu sunt tari reformele FMI?

Peste toate ucrainienii ar fi avut parte si de politically correct, legi pro-homosexuale, protejarea fascista a mamei GAIA (planeta) si alte tampenii globaliste.

Globalistii vestici au tras o teapa mare esticilor, aducandu-i mai rau decat erau inainte de a intra in UE. Ok, pentru moment ne-am luat-o, insa, pe termen lung, n-are cum sa dureze prosteala asta. Deja, in Europa, lucrurile nu mai stau prea bine pentru globalisti.

Ma bucur ca Ucraina le-a tras-o globalistilor. Marii comisari europeni sunt socati, dandu-si seama ca nu se vor mai bucura si de  resursele ucrainienilor. Mi-l si imaginez pe carismaticul :) Rompuy cum isi roade unghiile confuz. Hehehe ...

Nu isi pune nimeni intrebarea de ce si-au dorit atat de mult globalistii de la Bruxelles si integrarea Ucrainei in UE? Raspunsul este destul de simplu: intr-un anumit timp globalistii europeni si-au propus sa inghita toate tarile europene, cu tot cu resurse (un fel de termite). Noua ordine mondiala se realizeaza cu pasi marunti dar siguri. Ehhh ... uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.