22 noiembrie 2013

Ucraina renunta la acordul cu UE

Ucrainienii au decis sa nu mai semneze niciun acord cu UE.

Globalistii europeni au inregistrat un esec dur: Ucraina le-a intors spatele preferand sa-si dezvolte relatiile cu Rusia.

Acum cateva zile imi amintesc ca mi-a trecut pe la urechi  o stire in care ucrainienii erau sfatuiti de catre FMI sa accelereze reformele. M-am ingrozit caci reforme in conceptia FMI inseamna sa-ti vinzi economia si industria tarii pe nimic globalistilor, sa saracesti populatia cat mai mult, sa distrugi sistemele sanitar si de invatamant si sa preiei toate bancile tarii respective pe degeaba. Noi, romanii, am vazut ce inseamna reforme si ne-am cam saturat de reformare si modernizare.

Deja FMI ii sfatuise pe ucrainieni sa inceapa reformele cu cresterea preturilor la gaze pentru utilizatorii casnici. Nu sunt tari reformele FMI?

Peste toate ucrainienii ar fi avut parte si de politically correct, legi pro-homosexuale, protejarea fascista a mamei GAIA (planeta) si alte tampenii globaliste.

Globalistii vestici au tras o teapa mare esticilor, aducandu-i mai rau decat erau inainte de a intra in UE. Ok, pentru moment ne-am luat-o, insa, pe termen lung, n-are cum sa dureze prosteala asta. Deja, in Europa, lucrurile nu mai stau prea bine pentru globalisti.

Ma bucur ca Ucraina le-a tras-o globalistilor. Marii comisari europeni sunt socati, dandu-si seama ca nu se vor mai bucura si de  resursele ucrainienilor. Mi-l si imaginez pe carismaticul :) Rompuy cum isi roade unghiile confuz. Hehehe ...

Nu isi pune nimeni intrebarea de ce si-au dorit atat de mult globalistii de la Bruxelles si integrarea Ucrainei in UE? Raspunsul este destul de simplu: intr-un anumit timp globalistii europeni si-au propus sa inghita toate tarile europene, cu tot cu resurse (un fel de termite). Noua ordine mondiala se realizeaza cu pasi marunti dar siguri. Ehhh ... uneori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)