17 decembrie 2013

Campaniile impotriva violentelor asupra femeilor - o lucratura a feministelor

Ati observat faptul ca prin media se deruleaza, ocazional, campanii de lupta impotriva violentei asupra femeilor.

M-am tot intrebat de ce se desfasoara asemenea campanii? Cine le declanseaza? Care este adevarul lor scop?
Avem de-a face cu un fenomen de masa in care majoritatea barbatilor isi bat femeile? Nici pe departe. Ici-colo cate un turbat mai face pe durul cu femeia sa, insa, majoritatea barbatilor romani n-au obiceiul de a-si bate nevasta. Atunci de unde apar aceste campanii isterice, zgomotoase, ale feministelor?

In primul rand trebuie spus ca feministele lupta impotriva patriarhatului lasat de Dumnezeu si impotriva familiei. Nu barbatii au stabilit raporturile dintre sexe ci Dumnezeu, atunci cand a creat omul si femeia.
Citez din articolul A stăpâni femeia peste bărbat este o ocară adusă lui Dumnezeu:
"Dumnezeu pe toate le-a rânduit cu înțelepciune. Pe bărbat l-a înzestrat cu un fel de harisme, iar pe femeie cu alt fel. Bărbatului i-a dat bărbăție, pentru ca să se descurce în situațiile grele și pentru ca femeia să se supună lui. Căci, dacă ar fi dat și femeii aceeași bărbăție, nu s-ar fi putut menține familia.
Scriptura spune că „bărbatul este capul femeii(Efeseni 5:23). Adică Dumnezeu a rânduit ca bărbatul să stăpânească peste femeie. Iar a stăpâni femeia peste bărbat este o ocară adusă lui Dumnezeu. Căci Dumnezeu a plăsmuit mai întâi pe Adam, iar el a spus despre femeia sa: „Iată, aceasta-i os din oasele mele și carne din carnea mea(Facerea 2:23). Evanghelia spune că femeia trebuie să se teamă de bărbatul ei – adică să-l respecte, iar bărbatul să-și iubească femeia (Efeseni 5:33)"
Faptul ca cele mai multe dintre feministe sunt singure si atee spune destul de multe.

Feminismul izvoraste din aceeasi radacina ca si LGBT-ul, adica din obscura masonerie al carui tel declarat este distrugerea familiei.

Am intrat pe cateva pagini de Facebook (cu doar cateva sute de like-uri) si am ramas socat de modul in care sunt prezentati barbatii; practic, barbatii sunt prezentati ca fiind raul pe pamant, sursa tuturor relelor; curata spalare de creiere. Probabil ca asta este si motivul pentru care ciudatele feministe nu si-au gasit prea multe adepte.

Observand faptul ca romancele ortodoxe nu se prea dau in vant dupa feminismul masonic, masoneria (iluminista, seculara, umanista) le-a indrumat pe feministe spre oamenii politici, spre zonele de decizie pentru a face presiuni.

Masoneria a infiintat zeci de organizatii non-guvernamentale feministe si pro-gay pentru a-si putea duce la indeplinire diabolica agenda in care este trecut si punctul "distrugerea familiei". Aceasta organizatie obscura dispune si de un puternic suport mass-media, televiziunile preluand rapid orice mesaj venit din partea acesteia.

Unele persoane publice au fost de acord sa devina trompetele acestor organizatii. Mihaela Radulescu, convertita la iudaism, este una dintre aceste persoane.

In Statele Unite feministele au reusit sa-si impuna punctele din agenda astfel ca s-a ajuns ca femeile sa aiba chiar mai multe drepturi decat barbatii. A atinge in vreun fel o femeie te poate costa ani grei de puscarie chiar daca respectiva este o ticnita asa cum puteti vedea in clipul de mai jos.
Noroc ca negrul este destul de inteligent si asteapta ca nebuna sa atace prima. In clip puteti observa cum femeia doreste cu orice chip sa-l determine pe barbat sa o atinga in vreun fel aceasta cunoscand faptul ca legile impuse de feministe o protejeaza.


Sa mai amintesc si de faptul ca o pitipoanca de pe autostrada are dreptul la jumatate din avere daca se desparte de sotul miliardar?

Masoneria nu-si va abandona agenda intunecata asa ca vom mai auzi de isteriile feministe si de activistii pro-LGBT. De aceea este bine de stiut cum sta treaba cu aceste ciudate organizatii non-guvernamentale aparute ca ciupercile dupa ploaie.

Din fericire, in Romania, crestin-ortodocsi sunt majoritari asa ca misiunea masonilor aici este una foarte dificila. In aceasta perioada, noi, crestinii ortodocsi, asteptam sa sarbatorim Nasterea Fiului lui Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos. De aceea va invit sa uitam de cele rele si sa ascultam frumosul colind crestin "Trei crai de la rasarit".

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)