15 decembrie 2013

Consiliul National al Audiovizualului s-a transformat intr-un instrument de cenzura

Consiliul National al Audiovizualului "o comite" din nou.


Stim foarte bine cu totii ca CNA-ul a fost folosit "la greu" in luptele politice, la fel ca si TVR. Uneori, acest CNA a fost aparatorul homosexualilor si al feminismului masonic, anti-crestin.
Vezi scandalul nuntii homosexualilor de la ProTV si cel declansat de umanistii pro-europeni (multi dintre acestia fiind sprijiniti, din fundal, de ONG-uri create de masonerie sau/si de satrapii din media) vizavi de afirmatiile lui Cheloo (binevenite).

Apoi, scandalurile au tot continuat. In decembrie, Eugenia Voda le-a scris o scrisoare celor din CNA (legata de reclamele RMGC). Apoi a urmat scandalul legat de premiile CNA. Premii CNA??? Chelului ii trebuie tichie de margaritar.

Mai nou, CNA a declansat alte doua scandaluri, unul legat de Bianca Dragusanu si celalalt de un colind vechi de 100 de ani din satul transilvanean Barlea.

Ca si cum nu ar fi fost de ajuns toate aceste scandaluri, CNA mai declanseaza unul. De data aceasta CNA-ul se transforma cu adevarat intr-un INSTRUMENT BOLSEVIC DE CENZURA, lovind chiar in dreptul liber la opinie garantat de Constitutie.

Intr-o emisiune radiofonica Dan Puric a afirmat că Romania este un „cuib mafiotic” si ca statul este condus de o „sleahta de securisti”. Ati spune ca acestea sunt deja banalitati, toata lumea stie cum este condusa Romania. Ehh nu ... personajul Laura Georgescu (sefa CNA) n-a auzit de aceste realitati asa ca are nevoie de probe; respectiva se mai simte si ofuscata de declaratiile - absolut corecte - facute de Dan Puric.

„Eu ma consider a fi parte in banda de mafioti, intrucat conduc o institutie din statul roman”

Daca zici tu ... O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata :).


Femeia are nevoie de probe caci nu poate vedea ceea ce vede toata lumea cu ochiul liber (o fi de la ochelari). Ridicol!

Devine evident faptul ca cei din CNA-ul incep sa o cam ia razna. Maine-poimaine nu o sa mai poti spune nimic la televizor din cauza acestor functionarasi din CNA care abuzeaza de puterile care li s-au dat (oricum, mult prea mari!) . Situatia asta trebuie sa inceteze, cineva ar trebui sa-i puna la punct, sa-i aseze la locurile lor pe acesti tartori micuti.

De fapt, daca ma gandesc mai bine, cel mai util pentru democratia acestei tari ar fi ca aceasta institutie absolut inutila sa fie, in sfarsit, desfiintata.

foto

Niciun comentariu:



Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)