03 decembrie 2013

In gaming PC-urile sunt superioare consolelor

S-au scris sute de articole pe tema "PC vs Console". Dezbaterea are loc de ani buni, parerile fiind impartite. Din cat am citit pana acum se pare ca cele mai multe articole pe aceasta tema sunt create de gamerii cu console, patrunsi, probabil, de un acut complex de inferioritate.

pc vs console

Daca ma intrebati pe mine (care sunt un gamer insa si inginer software) consolele mi se par niste jucarii pentru copiii care nu stiu sau nu vor sa foloseasca un computer.
Nu poti compara un computer care poate rula orice fel de aplicatii multitasking si care poate fi imbunatatit oricand cu niste jucarii destul de limitate care trebuie schimbate periodic. Pentru mine aceasta dezbatere nu exista caci e ca si cum as compara un CNC cu o bormasina.

Dar sa zicem ca eu gandesc subiectiv, sunt prea obisnuit cu computerele. Ok, insa, iata ca si cei de la Nvidia sunt cam de aceeasi parere.

Intr-un interviu recent, Matt Wright (consumer sales manager) de la Nvidia afirma:
"Platformele PC sunt net superioare oricarei console atunci cand vorbim de gaming, plus ca poti beneficia de extra functionalitatile pe care le ofera un computer."

 "Vrem sa facem jocul pe PC cat mai simplu posibil si credem ca acesta este deja mult mai relevant si atragator pentru jucatorii ocazionali."

"Steam are acum mai multi utilizatori decat Xbox Live. Exista o nouă generatie care a crescut jucand pe PC titluri precum Minecraft sau World de Tanks. Există o comunitate uriasa care iubeste jocurile pe PC."
Poate aud si obtuzii de la Rockstar (cei care nu au creat, inca, si versiunea GTA V pentru PC) aceste declaratii.foto

Daca va intereseaza noutati despre jocuri, placi video, hardware pc puteti vizita si pagina Facebook a blogului Kraftwin, o pagina foarte dinamica. Unul dintre link-urile care v-ar putea interesa: Top 100 best free PC games.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)