22 ianuarie 2014

Conspiratia societatilor secrete si profetiile biblice (video)

Lumea de astazi este condusa, din umbra, de societati secrete? De unde provine acest haos? Criza economica este naturala sau provocata de bancherii globalisti?
Raspunsurile la aceste intrebari nu le veti gasi urmarind propaganda si mizeriile prezentate de televiziuni! Daca doriti raspunsuri corecte la intrebari dificile incercati sa le gasiti in mediul virtual, singurul mediu de informare ramas (inca) liber.
Mediul virtual dispune de o cantitate insemnata de clipuri si texte care pot oferi anumite raspunsuri. Problema consta in selectia riguroasa a materialelor deoarece in mediul online colcaie manipularile si aberatii (vezi reptilieni, planete-surori, extraterestrii, New Age, civilizatii subterane ...).


Clipul de mai jos este unul dintre cele mai realiste pe care le-am urmarit in ultimii ani. Scenariul prezentat are o logica destul de greu de combatut. In clip apar si o serie de documente si filmari, fapt care-i confera destul de multa credibilitate.

Masonerie, satanism, Babilon, revolutiile ultimelor sute de ani, societatile secrete care conduc lumea din umbra, cum se desfasoara manipularea prin intermediul mass-media, cine controleaza propaganda mass-media, metode de "convingere", minciunile elitelor, alertele fabricate (fals flag), UE, noua ordine mondiala, guvernul mondial, controlul absolut si multe altele foarte interesante.
Clipul prezinta, dintr-o perspectiva crestina, tesatura oculta pe care au realizat-o societatile secrete in vederea subjugarii planetei (noua ordine mondiala).

Clipul are o durata de 2:25, insa, daca doriti sa intelegeti (intr-o anumita masura) ce se intampla astazi in lume, va sfatuiesc sa-l vizionati.

NWO: Secret Societies and Biblical Prophecy Vol. 1 (user)

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)