Treceți la conținutul principal

Ploiestiul sub zapada (video)

Ninge abundent in Ploiesti; la fel ca in fiecare an autoritatile sunt luate pe nepregatite. Aceeasi poveste in fiecare iarna.

Ma gandesc cum sa fac sa amendez Primaria. Nu-i un raport incorect intre primarii si cetateni? De ce primariile ne pot amenda iar noi nu putem amenda primariile?


O sa-mi spuna unii ca noi ii amendam prin vot. Hahaha ... Votul ala o data la patru ani nu prea mai are niciun efect - orice primar iti va repeta ca nu sunt bani pentru cetateni, pentru oras. Blablabla ... placa-i prea veche.

O situatie foarte neclara este legata de trotuare. De ce sunt eu obligat sa fac curat pe trotuarul primariei? Trotuarul este al meu, imi apartine? Nu! Atunci, de unde a aparut obligatia asta stupida?
Sunt atatea situatii in care nu are cine degaja zapada de pe trotuar: batrani, femei, oameni bolnavi, persoane plecate din localitate sau din tara. De unde au scos obligatia asta primariile din Romania? Cine o fi avut ideea asta nastrusnica, tipic romaneasca?

Traiesc printre troiene, nu ma pot deplasa pe soselele din oras, insa, daca nu degajez zapada de pe trotuar pot primi amenda. Nu e stupid? Eu cum amendez primaria pentru ca nu isi face treaba si vine la noi cu tot felul de motivatii?

Inca ceva ... de ce ne ingropati masinile atunci cand treceti cu utilajele cu lama? Cum am putea muta masinile daca nu se poate circula pe sosea (tot din cauza voastra!)? Hellllllooooooo .... putina logica n-ar strica! Nu putem sa luam masinile pe sus si sa le tinem asa pana trec cei cu lama. N-ar fi mai logic sa aduceti niste amarate de tractoare in care sa fie depozitata zapada stransa? Wow ...

N-am cum sa amendez Primaria dar pot arata cat de nefunctional a devenit orasul; in sensul acesta am creat un videoclip duminica, 26 ianuarie 2014. Am si cateva poze insa n-am avut timp sa le procesez. Urmeaza ...Update:
Se pare ca firma Rosal se face ca dezapezeste. Primaria a decis sa supravegheze firma Rosal. Rosal nu a mai ridicat nici gunoiul.
Intrebare fireasca: de ce mai exista contract cu firma asta?

Zapada in Ploiesti - galerie foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Data aparitie GTA V pentru PC

Rockstar le-a dat o veste buna fanilor jocului GTA V, anuntand data aparitiei pentru PC.

Hitler - cum se instaureaza o dictatura (video)

Din pacate, in secolul XX, Europa a trecut prin fascism, nazism, comunism, bolsevism. Aceste sisteme totalitare, izvorate din socialism, au creat dictaturi sangeroase. In fruntea acestor sisteme s-a aflat, inevitabil, cate un "tatuc" psihopat care s-a considerat, fireste, un vizionar intelept. Hitler s-a bazat pe o "elita" formata dintr-o adunatura de indivizi malefici, multi dintre acestia avand grave probleme psihice.
Foarte important de retinut este faptul ca toate aceste sisteme dictatoriale au creat genocide invocand "binele comun", "binele comunitatii", "o viata mai buna pentru toti". In cadrul acestor sisteme totalitarebinele individului n-a contat niciodata.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

GTA 5 pentru PC?

Sute de mii de gameri asteapta versiunea GTA 5 pentru PC. De ce intarzie atat de mult aceasta versiune si cand va aparea?