27 ianuarie 2014

Ploiestiul sub zapada (video)

Ninge abundent in Ploiesti; la fel ca in fiecare an autoritatile sunt luate pe nepregatite. Aceeasi poveste in fiecare iarna.

Ma gandesc cum sa fac sa amendez Primaria. Nu-i un raport incorect intre primarii si cetateni? De ce primariile ne pot amenda iar noi nu putem amenda primariile?


O sa-mi spuna unii ca noi ii amendam prin vot. Hahaha ... Votul ala o data la patru ani nu prea mai are niciun efect - orice primar iti va repeta ca nu sunt bani pentru cetateni, pentru oras. Blablabla ... placa-i prea veche.

O situatie foarte neclara este legata de trotuare. De ce sunt eu obligat sa fac curat pe trotuarul primariei? Trotuarul este al meu, imi apartine? Nu! Atunci, de unde a aparut obligatia asta stupida?
Sunt atatea situatii in care nu are cine degaja zapada de pe trotuar: batrani, femei, oameni bolnavi, persoane plecate din localitate sau din tara. De unde au scos obligatia asta primariile din Romania? Cine o fi avut ideea asta nastrusnica, tipic romaneasca?

Traiesc printre troiene, nu ma pot deplasa pe soselele din oras, insa, daca nu degajez zapada de pe trotuar pot primi amenda. Nu e stupid? Eu cum amendez primaria pentru ca nu isi face treaba si vine la noi cu tot felul de motivatii?

Inca ceva ... de ce ne ingropati masinile atunci cand treceti cu utilajele cu lama? Cum am putea muta masinile daca nu se poate circula pe sosea (tot din cauza voastra!)? Hellllllooooooo .... putina logica n-ar strica! Nu putem sa luam masinile pe sus si sa le tinem asa pana trec cei cu lama. N-ar fi mai logic sa aduceti niste amarate de tractoare in care sa fie depozitata zapada stransa? Wow ...

N-am cum sa amendez Primaria dar pot arata cat de nefunctional a devenit orasul; in sensul acesta am creat un videoclip duminica, 26 ianuarie 2014. Am si cateva poze insa n-am avut timp sa le procesez. Urmeaza ...Update:
Se pare ca firma Rosal se face ca dezapezeste. Primaria a decis sa supravegheze firma Rosal. Rosal nu a mai ridicat nici gunoiul.
Intrebare fireasca: de ce mai exista contract cu firma asta?

Zapada in Ploiesti - galerie foto

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)