Treceți la conținutul principal

Ploiestiul sub zapada (video)

Ninge abundent in Ploiesti; la fel ca in fiecare an autoritatile sunt luate pe nepregatite. Aceeasi poveste in fiecare iarna.

Ma gandesc cum sa fac sa amendez Primaria. Nu-i un raport incorect intre primarii si cetateni? De ce primariile ne pot amenda iar noi nu putem amenda primariile?


O sa-mi spuna unii ca noi ii amendam prin vot. Hahaha ... Votul ala o data la patru ani nu prea mai are niciun efect - orice primar iti va repeta ca nu sunt bani pentru cetateni, pentru oras. Blablabla ... placa-i prea veche.

O situatie foarte neclara este legata de trotuare. De ce sunt eu obligat sa fac curat pe trotuarul primariei? Trotuarul este al meu, imi apartine? Nu! Atunci, de unde a aparut obligatia asta stupida?
Sunt atatea situatii in care nu are cine degaja zapada de pe trotuar: batrani, femei, oameni bolnavi, persoane plecate din localitate sau din tara. De unde au scos obligatia asta primariile din Romania? Cine o fi avut ideea asta nastrusnica, tipic romaneasca?

Traiesc printre troiene, nu ma pot deplasa pe soselele din oras, insa, daca nu degajez zapada de pe trotuar pot primi amenda. Nu e stupid? Eu cum amendez primaria pentru ca nu isi face treaba si vine la noi cu tot felul de motivatii?

Inca ceva ... de ce ne ingropati masinile atunci cand treceti cu utilajele cu lama? Cum am putea muta masinile daca nu se poate circula pe sosea (tot din cauza voastra!)? Hellllllooooooo .... putina logica n-ar strica! Nu putem sa luam masinile pe sus si sa le tinem asa pana trec cei cu lama. N-ar fi mai logic sa aduceti niste amarate de tractoare in care sa fie depozitata zapada stransa? Wow ...

N-am cum sa amendez Primaria dar pot arata cat de nefunctional a devenit orasul; in sensul acesta am creat un videoclip duminica, 26 ianuarie 2014. Am si cateva poze insa n-am avut timp sa le procesez. Urmeaza ...Update:
Se pare ca firma Rosal se face ca dezapezeste. Primaria a decis sa supravegheze firma Rosal. Rosal nu a mai ridicat nici gunoiul.
Intrebare fireasca: de ce mai exista contract cu firma asta?

Zapada in Ploiesti - galerie foto

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.