Treceți la conținutul principal

Sirienii, victimele intereselor globalistilor (video)

Toata lumea este la curent cu faptul ca in Siria se petrec atrocitati. Ce nu cunosc foarte multi este faptul ca poporul sirian este victima globalistilor dornici de putere. Presa corporatista nu va relata adevarul ci ii va prezenta pe teroristii musulmani ca fiind niste freedom fighters (luptatori pentru libertate) iar pe reprezentantii puterii ca fiind raul suprem. Propaganda media coordonata de globalisti incearca sa prezinte o realitate deformata, falsa, asa cum a mai facut de atatea ori.


Siria este zdruncinata astazi de luptele dintre armata si asa-numitii rebeli, de fapt, niste teroristi. O tara linistita care pana acum doi ani figura pe locul opt in lume ca destinatie turistica a fost transformata de globalisti intr-o ruina fumeganda.
Este greu de descris drama oamenilor din Siria. In timpul luptelor din Siria si-au pierdut viata 130.000 de oameni; 47.000 de civili dintre care 7.000 copii si 4.600 femei. Alte surse vorbesc de peste 11.000 de copii ucisi.
Zeci de mii de vieti sacrificate din cauza intereselor meschine ale globalistilor.

Atrocitatile comise de teroristii musulmani sunt greu de imaginat pentru un om civilizat: executii in masa, violuri, decapitari, mutilari, folosirea femeilor si a copiilor pe post de scuturi, folosirea gravidelor drept tinte pentru sniperi si alte asemenea grozavii care te duc cu gandul la persoane cu grave tulburari psihice sau posedate de entitati demonice.

Crestinii au fost macelariti fara mila iar bisericile ortodoxe distruse. Episcopul Luca de Seydnaya din Patriarhia Antiohiei (Siria), declara:

"Ucid oameni. Viaţa omenească nu are pentru ei nicio valoare...Distrugerile suferite de bisericile noastre sunt imense. Le dau foc, le sparg zidurile, le jefuiesc. Dacă nu le pasă de vieţile omeneşti, le va păsa de sfintele noastre lăcaşuri? Enoriaşii noştri sunt bătuţi, atacaţi. Şi toate acestea se întâmplă legal, pentru că există o revoltă şi nimeni nu reacţionează''.

Cine sa reactioneze din moment ce teroristii musulmani sunt sprijiniti de globalistii vestici (UE) si americani?

In luna decembrie 2013 teroristii musulmani au rapit 12 maici de la manastirea ortodoxa greaca Sf. Tecla (Mar Taqla) din Maaloula (la nord de Damasc).
Luna aceasta, pe 8 ianuarie, un crestin sirian a fost decapitat apoi i s-a infipt un crucifix in piept.

Mucenici in Siria?

Sangele crestinilor vandut cu 100.000 de dolari sticla in Arabia Saudita.

As putea sa mai postez zeci de link-uri pe acest subiect, insa, ma opresc aici. Site-urile spre care am creat legaturi va pot oferi destula informatie.

Se va opri macelul din Siria? Nu prea cred!

S-a declansat un razboi global impotriva crestinilor?

Reporterii de la RT au reusit sa realizeze un reportaj in orasul Adra din Siria. Este evident faptul ca oamenii de acolo traiesc intr-un univers de cosmar.Asemanator:
Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!