31 ianuarie 2014

Sirienii, victimele intereselor globalistilor (video)

Toata lumea este la curent cu faptul ca in Siria se petrec atrocitati. Ce nu cunosc foarte multi este faptul ca poporul sirian este victima globalistilor dornici de putere. Presa corporatista nu va relata adevarul ci ii va prezenta pe teroristii musulmani ca fiind niste freedom fighters (luptatori pentru libertate) iar pe reprezentantii puterii ca fiind raul suprem. Propaganda media coordonata de globalisti incearca sa prezinte o realitate deformata, falsa, asa cum a mai facut de atatea ori.


Siria este zdruncinata astazi de luptele dintre armata si asa-numitii rebeli, de fapt, niste teroristi. O tara linistita care pana acum doi ani figura pe locul opt in lume ca destinatie turistica a fost transformata de globalisti intr-o ruina fumeganda.
Este greu de descris drama oamenilor din Siria. In timpul luptelor din Siria si-au pierdut viata 130.000 de oameni; 47.000 de civili dintre care 7.000 copii si 4.600 femei. Alte surse vorbesc de peste 11.000 de copii ucisi.
Zeci de mii de vieti sacrificate din cauza intereselor meschine ale globalistilor.

Atrocitatile comise de teroristii musulmani sunt greu de imaginat pentru un om civilizat: executii in masa, violuri, decapitari, mutilari, folosirea femeilor si a copiilor pe post de scuturi, folosirea gravidelor drept tinte pentru sniperi si alte asemenea grozavii care te duc cu gandul la persoane cu grave tulburari psihice sau posedate de entitati demonice.

Crestinii au fost macelariti fara mila iar bisericile ortodoxe distruse. Episcopul Luca de Seydnaya din Patriarhia Antiohiei (Siria), declara:

"Ucid oameni. Viaţa omenească nu are pentru ei nicio valoare...Distrugerile suferite de bisericile noastre sunt imense. Le dau foc, le sparg zidurile, le jefuiesc. Dacă nu le pasă de vieţile omeneşti, le va păsa de sfintele noastre lăcaşuri? Enoriaşii noştri sunt bătuţi, atacaţi. Şi toate acestea se întâmplă legal, pentru că există o revoltă şi nimeni nu reacţionează''.

Cine sa reactioneze din moment ce teroristii musulmani sunt sprijiniti de globalistii vestici (UE) si americani?

In luna decembrie 2013 teroristii musulmani au rapit 12 maici de la manastirea ortodoxa greaca Sf. Tecla (Mar Taqla) din Maaloula (la nord de Damasc).
Luna aceasta, pe 8 ianuarie, un crestin sirian a fost decapitat apoi i s-a infipt un crucifix in piept.

Mucenici in Siria?

Sangele crestinilor vandut cu 100.000 de dolari sticla in Arabia Saudita.

As putea sa mai postez zeci de link-uri pe acest subiect, insa, ma opresc aici. Site-urile spre care am creat legaturi va pot oferi destula informatie.

Se va opri macelul din Siria? Nu prea cred!

S-a declansat un razboi global impotriva crestinilor?

Reporterii de la RT au reusit sa realizeze un reportaj in orasul Adra din Siria. Este evident faptul ca oamenii de acolo traiesc intr-un univers de cosmar.Asemanator:
Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)