02 ianuarie 2014

Spectacol de artificii la Ploiesti - Revelion 2014 (video)

Aceasta este prima postare din noul an 2014. Inca o data va urez "La multi ani!".


M-am deplasat pana in centrul Ploiestiului pentru a filma cate ceva. Am luat cu mine o simpla camera digitala Olympus Full HD. Bine ca nu am luat cine stie aparat caci, din cauza artificiilor, din cer cadeau mici reziduuri. Acasa am vazut ce se afla pe obiectivul camerei .. wow!

Spectacolul de artificii din centrul Ploiestiului a fost ok; totul a durat in jur de opt minute, "salvele" fiind impresionante.

Dupa acest spectacol raman, totusi, cu un gust amar din cauza faptului ca populatia nu mai are acces la petarde mai puternice sau la alte focuri de artificii mai performante. Legea ne-a lasat cu niste mici pocnitori ridicole, demne de tot rasul. Nu stiu cine a dorit o restrictionare atat de dura si din ce cauza. O lege stramba, stupida, foarte restrictiva.
Monopolul artificiilor il detin doar cateva firme, lucru care nu mi se pare a fi foarte in regula.

Centrul Ploiestiului a fost arhiplin, stradutele secundare fiind burdusit de masini.

Ce m-a uimit a fost numarul masiv al tinerilor. Cand eram pustan petrecerile din timpul anului se cam tineau lant. "Bairamurile", "party"-urile de astazi, aveau loc aproape saptamanal, se incropeau imediat. De Revelion petrecerile se intindeau si cate doua-trei zile. Am prins muzica de succes a anilor '90 ceea ce a fost un mare avantaj (muzica de astazi este varza in comparatie cu cea a anilor '90).
Se pare ca astazi genul asta de petreceri prelungi au cam disparut. Tinerii abia mai incropesc de cate un party, si ala, de multe ori, foarte sters, vai de mama lui. Am un baiat de 17 ani asa ca pot vedea foarte bine cum sta treaba astazi. Ma mai uit un pic si pe Facebook si vad ce se posteaza de la asa-zisele "petreceri" - de fapt, acele party-uri sunt doar sunt simple reuniuni. Bine ca am prins alte timpuri cand am fost pustan. Pot spune ca m-am distrat "la greu".

Revenind la artificiile din centrul Ploiestiului sper sa va placa filmarea.Pe pagina Facebook a blogului Kraftwin am mai postat cateva materiale foto/video legate de Revelionul 2014 din centrul Ploiestiului. Va invit sa vizitati pagina amintindu-va ca un "Like" n-a facut rau nimanui :).

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)