Treceți la conținutul principal

Politia europeana vrea un buton pentru oprirea masinilor din trafic

Pe mai multe site-uri romanesti sau straine a aparut o stire conform careia politia europeana ar dori sa dispuna de un buton prin care sa poata fi oprita orice masina de la distanta. Politia europeana??


Ideea de baza ar fi ca urmaririle in trafic sunt prea periculoase asa ca ar fi mai sigur sa poti opri un fugar printr-o simpla apasare de buton. Suna bine (pentru unii), nu?

Pentru ca o asemenea masura sa fie implementata fiecarei masini ar trebui sa i se monteze obligatoriu un fel de de cutie neagra, un dispozitiv electronic controlat de la distanta. Care sunt riscurile atunci cand decizi sa opresti electronica dintr-o masina aflata in mers? Enorme! Masina oprita intr-un asemenea mod brutal se poate transforma intr-un sicriu pentru soferul respectiv, poate intra in coliziune cu alte masini sau poate ucide pietoni. Nici un om sanatos la cap nu s-ar gandi la un asemenea mod de a opri o masina!
Dar ce conteaza cativa morti, acolo? E riscant dar merita, nu? Pentru "binele general"!

Masura a fost propusa de European Network of Law Enforcement Technologies (ENLETS), o organizatie obscura finantata de globalistii din comisia europeana. In 2012 ENLETS a primit 484.000 de euro de la comisia europeana.

Lipsa de democratie din structurile de decizie ale UE (video)
 
Documentandu-ma pentru aceasta postare am aflat si cine ar fi politia europeana: Europol.

Auzind de noua gaselnita a dictatorilor globalisti mi-am adus aminte de controversatul sistem eCall, sistemul care "salveaza vieti". Respectivul sistem - conceput tot de dictatorii globalisti europeni - incalca grav viata privata, intimitatea persoanei. Dar ce conteaza, in numele "interesului general", nu? Culmea este ca pentru montarea dispozitivul eCall ar trebui sa platim tot noi, soferii, iar suma nu este deloc mica: 100 de euro.
Nici nu stiu bine unde s-ar incadra asemenea gandire dictatoriala ... in comunism, bolsevism sau in fascism?

Cine promoveaza asiduu sistemul eCall in Romania? Europarlamentarul PNL Adina Valean.
Care este tara in care va fi implemetat prima data sistemul eCall? Romania, fireste! Iarasi suntem cobaii Europei.

Mai nou, profitandu-se de tragedia avionului din Apuseni, Asociatia Europeana a Numarului de Urgenta incearca sa faca presiuni.

Sa nu ne lasam prostiti de cuvintele mari si frazele pompoase care se rostesc de catre globalisti atunci cand acestia doresc implementarea unei masuri ascunse de control - cele doua masuri prezentate mai sus fac parte dintr-un amplu program de control al populatiei, Big Brother-ul de care vorbeste toata lumea. La o simpla trecere cu privirea peste textele respective realizezi faptul ca, in fond, nu este vorba despre nicio securitate a cetateanului ci despre un control total, general, de tip fascist.
Asteptati-va ca si in mass-media sa inceapa sa se vanture campanii legate de "salvarea vietilor" prin intermediul a tot felul de dispozitive amplasate (obligatoriu) in masinile oamenilor. Mass-media romaneasca nu este altceva decat trompeta globalistilor.

Observati faptul ca cetatenii europeni nu sunt consultati in niciun fel, parerea acestora nefiind necesara in luarea vreunei decizii - o gandire periculoasa, tipica dictatorilor globalisti.

Uniunea Europeana nu este decat o capcana anti-democratica din care se iese numai cu picioarele inainte. Unele aspecte nedemocratice au putut fi deja constatate, altele vor urma. Unii n-au inteles, inca, in ce ne-am bagat.  Nu-i nimic, in urmatorii ani toata lumea va intelege. De asta sunt sigur!

Conspiratia societatilor secrete si profetiile biblice (video)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!