Treceți la conținutul principal

Circus Eurovision - femeia cu barba

Lumeeee, lumeeee, veniti sa vedeti ce n-ati mai vazut: femeia cu barba!


Cu totii am putut vedea grozavia numita femeia cu barba. Nu am vazut-o la vreun circ ci la Eurovision.
Globalistii au facut un pic de efort si au scos ciudatenia castigatoare (manipularea voturilor). Juriul se "convinge" rapid iar cu apelurile telefonice se rezolva usor.

Ma intreb care barbat sau care barbat femeie ar putea convietui cu barboasa/barbosu'? Bine spus ciudatenie.

O mana de intunecati/intunecate (globalistii anti-crestini) care au pus mana pe putere incearca sa schimbe firea umana si legile lui Dumnezeu (fara nicio sansa, bineinteles!). Au mai fost pedepsiti in trecut si vor mai fi. Dar pana atunci or sa tot joace tontoroiul.
Si-au batut joc de premiul Nobel, de premiul pentru Pace, de democratii, de voturi, de oameni, de religia crestina, acum si de Eurovision.

Daca tot au preluat si Circus Eurovision am o propunere pentru anul viitor. Cred ca este foarte potrivita. Are plete, isi poate lasa si barba si se poate si smiorcai daca va castiga. Rog pe cei de la Televiziunea Romana sa urmareasca atenti clipul de mai jos!In viitor poate vor aparea si concurenti mai pe gustul globalistilor adica cu copite, codita, cornite. Buhahaaaaaaaa ....!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Chemtrails - darele mortii raspandite de avioane (video)

Foarte multi oameni au sesizat reteaua ciudata de dare pe cer, dare foarte lungi, lasate de avioane de mari dimensiuni. Aceste dare lungi care brazdeaza cerul sunt compuse din substante chimice pulverizate de avioane. Darele respective se numesc chemtrails sau, mai nou, darele mortii.

Jocuri online - plugin-uri utile

Utilizatorii incepatori pot ramane serios pe ganduri atunci cand observa ca PC-ul nou-nout nu poate rula online nici macar un joculet flash.
Pentru a putea rula jocuri online in browser utilizatorul va trebui sa instaleze cateva plugin-uri auxiliare. Numai prin intermediul acestor plugin-uri jocurile online vor putea rula.