Treceți la conținutul principal

Circus Eurovision - femeia cu barba

Lumeeee, lumeeee, veniti sa vedeti ce n-ati mai vazut: femeia cu barba!


Cu totii am putut vedea grozavia numita femeia cu barba. Nu am vazut-o la vreun circ ci la Eurovision.
Globalistii au facut un pic de efort si au scos ciudatenia castigatoare (manipularea voturilor). Juriul se "convinge" rapid iar cu apelurile telefonice se rezolva usor.

Ma intreb care barbat sau care barbat femeie ar putea convietui cu barboasa/barbosu'? Bine spus ciudatenie.

O mana de intunecati/intunecate (globalistii anti-crestini) care au pus mana pe putere incearca sa schimbe firea umana si legile lui Dumnezeu (fara nicio sansa, bineinteles!). Au mai fost pedepsiti in trecut si vor mai fi. Dar pana atunci or sa tot joace tontoroiul.
Si-au batut joc de premiul Nobel, de premiul pentru Pace, de democratii, de voturi, de oameni, de religia crestina, acum si de Eurovision.

Daca tot au preluat si Circus Eurovision am o propunere pentru anul viitor. Cred ca este foarte potrivita. Are plete, isi poate lasa si barba si se poate si smiorcai daca va castiga. Rog pe cei de la Televiziunea Romana sa urmareasca atenti clipul de mai jos!In viitor poate vor aparea si concurenti mai pe gustul globalistilor adica cu copite, codita, cornite. Buhahaaaaaaaa ....!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!