12 iunie 2014

Contract Wars (MMOFPS): ACR-C SOCOM

ACR-C SOCOM s-a impus, fara indoiala, in jocul Contract Wars. Arma respectiva si-a castigat deja o buna reputatie in randul armelor de asalt, ajungand in topul preferintelor jucatorilor; acesta este si motivul pentru care este prezentata in aceasta postare.


Incarcator 40 de gloante, mobilitate si reincarcarea rapida, damage-ul si penetrarea, rata de foc ridicata, reculul de 1 (cu skill-urile potrivite) fac din ACR-C SOCOM o arma redutabila. Nu este de mirare faptul ca greii de nivel inalt din Contract Wars folosesc frecvent aceasta arma.

In plansele de dimensiuni mici si medii pot folosi FN P90 DEVGRU SMG (nivel 13), AK 12 (nivel 11), SR3M (nivel 8), X95-R (nivel 1) sau ACR-C SOCOM (nivel 12). Fiecare arma are avantajele sale; in ultimul timp, insa, am folosit din ce in ce mai des ACR-C SOCOM.


Caracteristici standard ACR-C SOCOM

Sectiunea: 5;
Calibru: 5.56x45mm NATO;
Capacitate incarcator: 5 incarcatoare x 40 gloante (200 gloante);
Mod de tragere: semi-automatic;
Acuratete: 71;
Recul: 31;
Damage: 33;
Rata de foc: 84;
Mobilitate: 70;
Viteza de reincarcare: 66;
Penetrare: 30;
Raza efectiva: 33 damage pana la 75 metri;
Raza maxima: 13 damage pana la 155 metri;
Pret: 750 GP (aproximativ 15 dolari); inchiriere: 1 zi/70 GP, 5 zile/150 GP, 30 zile/450 GP.

Pentru a cumpara un SOCOM puteti astepta un discount. Reducerile variaza intre 34% si 65%. In imagine a fost aplicata o reducere de 34%.

 
Arma are si un W-Task destul de facil: 150 longshots (impuscare in cap de la mai mult de 20 de metri); dupa realizarea sarcinii respective veti obtine un vizor holografic si un amortizor (vor scadea putin damage-ul si mobilitatea).
Activarea/dezactivarea w-task-ului se realizeaza printr-un simplu click pe icon-ul din stanga jos al armei selectate.


Dupa cum se poate observa din descriere motivul principal pentru care ACR-C SOCOM a depasit arme de asalt bune cum ar fi AS VAL MOD.3, Noveske Diplomat (fara task), SR3M, X-95 ... este incarcatorul generos de 40 de gloante.

Arma poate fi imbunatatita destul de mult (damage, recul, mobilitate ...) prin adaugarea skill-urilor potrivite. Mai jos puteti observa caracteristicile armei mele; diferentele fata de caracteristicile standard sunt semnificative.


Concluzie

ACR-C SOCOM este o arma versatila, universala, fiind potrivita pentru aproape orice tip de plansa Team Elimination.

Pentru exemplificare am creat si un video in care puteti observa diferentele dintre modurile de tragere si felul in care se comporta arma in cele trei planse Team Elimination (Evac, Interchange, Sawmill).foto 

Review Contract Wars

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)