Treceți la conținutul principal

Contract Wars (MMOFPS): ACR-C SOCOM

ACR-C SOCOM s-a impus, fara indoiala, in jocul Contract Wars. Arma respectiva si-a castigat deja o buna reputatie in randul armelor de asalt, ajungand in topul preferintelor jucatorilor; acesta este si motivul pentru care este prezentata in aceasta postare.


Incarcator 40 de gloante, mobilitate si reincarcarea rapida, damage-ul si penetrarea, rata de foc ridicata, reculul de 1 (cu skill-urile potrivite) fac din ACR-C SOCOM o arma redutabila. Nu este de mirare faptul ca greii de nivel inalt din Contract Wars folosesc frecvent aceasta arma.

In plansele de dimensiuni mici si medii pot folosi FN P90 DEVGRU SMG (nivel 13), AK 12 (nivel 11), SR3M (nivel 8), X95-R (nivel 1) sau ACR-C SOCOM (nivel 12). Fiecare arma are avantajele sale; in ultimul timp, insa, am folosit din ce in ce mai des ACR-C SOCOM.


Caracteristici standard ACR-C SOCOM

Sectiunea: 5;
Calibru: 5.56x45mm NATO;
Capacitate incarcator: 5 incarcatoare x 40 gloante (200 gloante);
Mod de tragere: semi-automatic;
Acuratete: 71;
Recul: 31;
Damage: 33;
Rata de foc: 84;
Mobilitate: 70;
Viteza de reincarcare: 66;
Penetrare: 30;
Raza efectiva: 33 damage pana la 75 metri;
Raza maxima: 13 damage pana la 155 metri;
Pret: 750 GP (aproximativ 15 dolari); inchiriere: 1 zi/70 GP, 5 zile/150 GP, 30 zile/450 GP.

Pentru a cumpara un SOCOM puteti astepta un discount. Reducerile variaza intre 34% si 65%. In imagine a fost aplicata o reducere de 34%.

 
Arma are si un W-Task destul de facil: 150 longshots (impuscare in cap de la mai mult de 20 de metri); dupa realizarea sarcinii respective veti obtine un vizor holografic si un amortizor (vor scadea putin damage-ul si mobilitatea).
Activarea/dezactivarea w-task-ului se realizeaza printr-un simplu click pe icon-ul din stanga jos al armei selectate.


Dupa cum se poate observa din descriere motivul principal pentru care ACR-C SOCOM a depasit arme de asalt bune cum ar fi AS VAL MOD.3, Noveske Diplomat (fara task), SR3M, X-95 ... este incarcatorul generos de 40 de gloante.

Arma poate fi imbunatatita destul de mult (damage, recul, mobilitate ...) prin adaugarea skill-urilor potrivite. Mai jos puteti observa caracteristicile armei mele; diferentele fata de caracteristicile standard sunt semnificative.


Concluzie

ACR-C SOCOM este o arma versatila, universala, fiind potrivita pentru aproape orice tip de plansa Team Elimination.

Pentru exemplificare am creat si un video in care puteti observa diferentele dintre modurile de tragere si felul in care se comporta arma in cele trei planse Team Elimination (Evac, Interchange, Sawmill).foto 

Review Contract Wars

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!