14 septembrie 2014

De ce a devenit inutil votul cetateanului (video)

Votul cetatenilor reprezinta punctul central al sistemului democratic. Prin vot cetatenii pot alege cine sa-i reprezinte, cum doresc sa traiasca. Daca votul cetatenilor este deturnat sau devine inutil atunci sistemul democratic dispare, aparand dictatura. Dupa cum veti observa exact asta se intampla astazi.
In Romania doua cauze care au condus la au distrus inutilitatea votul cetateanului: traseismul politicienilor romani si UE.

Traseismul
Ce sens mai are sa votezi un partid daca partidul votat de tine se aliaza cu opozitia? Ce sens mai are sa votezi candidati politici daca acestia, dupa victoria in alegeri, sar in barca oponentilor politici? Niciun sens. Vot inutil!
Facand o mica paranteza la noi nu mai exista politicieni adevarati; la noi vorbim de gasti, grupulete de interese care se constituie in ideea de a face bani, un fel de Partide SRL.

UE
Ce sens are sa mai votezi un partid daca tara este condusa din exterior, de la Bruxelles? Orice partid a-i vota acesta va implementa oricum legile votate la Bruxelles. Atunci? Mai are votul vreun sens. Nu! Vot inutil!
Isi doresc cetatenii cutii negre in masini, baze de date si cipare, video camere pe strazi si sosele, exploatari de gaze de sist care sa le distruga casele si panza freatica? Nu, dar dupa cate vedeti nu mai conteaza, niciun partid nu-si propune sa lupte impotriva unor asemenea masuri. De ce? Pentru ca ar fi inutil atat timp cat suntem parte a UE.

Simplu, nu? Votul cetateanului nu mai conteaza, sistemul democratic isi cam traieste ultimii ani. Globalistii UE (masoni, corporatisti, bancheri ...) doresc conducere centralizata, fara referendumuri, constitutii, parlamente nationale sau alte structuri care sa-i incurce.
Regionalizarile se doresc implementate pentru faramitarea natiunilor, conform dictonului "Dezbina si cucereste".

Atunci ce sa facem, cum e mai bine? Sa votam sau sa boicotam alegerile? Am o veste proasta: nu mai conteaza ce facem! Oricum am face pierdem; daca votam votul va fi deturnat sau inutil, daca nu votam, ramane asa cum am stabilit! Globalistii au reusit un sah-mat in jocul cu sistemul democratic. Lupta politica nu mai are sens. Politicienii au devenit numai niste actori care joaca intr-un film inutil si prost in care nu mai crede nimeni.

UE = Noua URSS?
Disidentul anticomunist Vladimir Bukovski explica foarte bine, in clipul de mai jos, analogia dintre UE si fosta URSS.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)