Treceți la conținutul principal

De ce a devenit inutil votul cetateanului (video)

Votul cetatenilor reprezinta punctul central al sistemului democratic. Prin vot cetatenii pot alege cine sa-i reprezinte, cum doresc sa traiasca. Daca votul cetatenilor este deturnat sau devine inutil atunci sistemul democratic dispare, aparand dictatura. Dupa cum veti observa exact asta se intampla astazi.
In Romania doua cauze care au condus la au distrus inutilitatea votul cetateanului: traseismul politicienilor romani si UE.

Traseismul
Ce sens mai are sa votezi un partid daca partidul votat de tine se aliaza cu opozitia? Ce sens mai are sa votezi candidati politici daca acestia, dupa victoria in alegeri, sar in barca oponentilor politici? Niciun sens. Vot inutil!
Facand o mica paranteza la noi nu mai exista politicieni adevarati; la noi vorbim de gasti, grupulete de interese care se constituie in ideea de a face bani, un fel de Partide SRL.

UE
Ce sens are sa mai votezi un partid daca tara este condusa din exterior, de la Bruxelles? Orice partid a-i vota acesta va implementa oricum legile votate la Bruxelles. Atunci? Mai are votul vreun sens. Nu! Vot inutil!
Isi doresc cetatenii cutii negre in masini, baze de date si cipare, video camere pe strazi si sosele, exploatari de gaze de sist care sa le distruga casele si panza freatica? Nu, dar dupa cate vedeti nu mai conteaza, niciun partid nu-si propune sa lupte impotriva unor asemenea masuri. De ce? Pentru ca ar fi inutil atat timp cat suntem parte a UE.

Simplu, nu? Votul cetateanului nu mai conteaza, sistemul democratic isi cam traieste ultimii ani. Globalistii UE (masoni, corporatisti, bancheri ...) doresc conducere centralizata, fara referendumuri, constitutii, parlamente nationale sau alte structuri care sa-i incurce.
Regionalizarile se doresc implementate pentru faramitarea natiunilor, conform dictonului "Dezbina si cucereste".

Atunci ce sa facem, cum e mai bine? Sa votam sau sa boicotam alegerile? Am o veste proasta: nu mai conteaza ce facem! Oricum am face pierdem; daca votam votul va fi deturnat sau inutil, daca nu votam, ramane asa cum am stabilit! Globalistii au reusit un sah-mat in jocul cu sistemul democratic. Lupta politica nu mai are sens. Politicienii au devenit numai niste actori care joaca intr-un film inutil si prost in care nu mai crede nimeni.

UE = Noua URSS?
Disidentul anticomunist Vladimir Bukovski explica foarte bine, in clipul de mai jos, analogia dintre UE si fosta URSS.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cum curat tastatura computerului (video)

De multe ori am fost intrebat cum se curata tastatura unui computer asa ca am realizat un clip video pe aceasta tema. In clipul video am folosit o tastatura ieftina, veche de vreo doi ani, folosita la service PC,  de mai multe persoane.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Muzica si efecte pe desktop - plugin Winamp

Doriti efecte vizuale pe desktop in timp ce ascultati muzica la pc? Folositi player-ul media Winamp.

Televiziunile din Romania si adevarul despre prigoana crestinilor din Egipt (foto/video)

Ati vazut cumva pe vreun canal tv romanesc prigoana cumplita la care sunt expusi crestinii din Egipt? Ati vazut cumva cum sunt arse bisericile crestine din Egipt si cum sunt omorati crestini nevinovati? Ati vazut vreo stire pe vreun canal tv romanesc din care sa reiasa ca autorii masacrelor din Egipt sunt teroristii din Fratia Musulmana, organizatie sprijinita de Bruxelles si Washington? Nu cred!