26 octombrie 2014

Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului

In Romania abuzurile, manipularea si aberatiile pot fi intalnite aproape in toate domeniile. Aici banul si interesele primeaza, nu drepturile cetatenilor. Din pacate, cei 50 de ani de comunism si-au lasat adanc amprenta asupra mentalitatii guvernantilor.

Un abuz recent (statal) se desfasoara chiar in aceasta perioada: distribuirea cardurilor de sanatate electronice. Distribuirea se face in stil bolsevic, cu forta, chiar daca cardul de sanatate este optional. Nimeni nu te intreaba nimic, nu semnezi nimic, te trezesti cu plicul cu cardul in cutia postala (asa s-a intamplat pe strada pe care locuiesc).
De ce se petrec lucrurile in acest mod? De ce sunt distribuite aceste carduri chiar si somerilor sau celor care deja nu mai locuiesc in Ro? Ce interese se ascund in spatele acestei actiuni abuzive? Controlul electronic total, afaceri cu donare de organe, taxarea abuziva a cetatenilor sau ce alta smecherie? Oricum, povestea asta pute de la o posta!

Intr-un articol foarte interesant Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
"- Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile!!!

- Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

- Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

- La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.

- Forţa financiara uriaşă a acestor "rechini" face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ.

- Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

- Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

- Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!!

- Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

- In privinţa donării de organe: vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.

- Cui vor folosi organele luate de la romani??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc???"

Cititi restul articolului aici.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)