02 decembrie 2014

AK 12 in Evac - Contract Wars

Am creat un videoclip pentru a arata cum se desfasoara lupta cu arma AK 12 in plansa Evac din Contract Wars.
De la inceput vreau sa precizez faptul ca nu prea joc in plansa Evac ci in Interchange si OSM.
In Evac ai nevoie de ochelari termici (Thermal vision), mobilitate si o arma cu rata de foc ridicata.

Ochelarii termici (Thermal vision) sunt utili din cauza camper-ilor care stau ascunsi in tot felul de locuri (containere, brazi, dupa butoaie, in elicopter sau catarat pe acesta ...).
Ochelarii termici se obtin numai aderand la un clan care are acest skill disponibil.

Mobilitatea este utila deoarece, luptand intr-un spatiu restrans, trebuie sa te poti misca rapid.

Poate ca cel mai important lucru este arma cu rata de foc ridicata. Lupta de aproape face ca armele cu rata de foc ridicata sa fie superioare celorlalte.

Multi m-au intrebat cum se poate ca un tip cu KEDR sa-l omoare pe unul cu o mitraliera RPD? Se poate foarte bine din cauza ratei de foc ridicate a KEDR-ului (si a mobilitatii).
KEDR-ul poate "scuipa" 20 de gloante aproape instantaneu. Inmultiti cu un damage de 40 (depinde de skill-uri) si va rezulta un damage de 800, suficient pentru a omora pe oricine, in afara unui VIP.
KEDR Contract Wars
Mobilitatea ridicata a KEDR-ului (94, functie de skill-uri) ii permite jucatorului sa se poata feri si replia rapid.

Bineinteles ca si reincarcarea are o mare importanta, mai ales in plansele mici.

In categoria armelor cu rata de foc ridicata (potrivite pentru plansa EVAC) mai intra KRISS Vector, IWI X-95, Scorpion EVO, SR2M Veresk, FN P90 si, bineinteles, celebra FN P90 DEVGRU.

AK 12 in EVAC

In Contract Wars AK 12 reprezinta o arma de elita, speciala. O arma puternica, de precizie, cu o raza mare de actiune. Incarcatorul de 50 de gloante si damage-ul ridicat o transforma intr-o arma de temut. Pentru plansele medii si mari AK 12 este fantastica atunci cand ai skill-urile potrivite (mobilitate, marire rata de foc, acuratete, damage, penetrare). Daca ii efectuezi si W-Task-ul (1000 de longshot-uri, luneta 4X) atunci poti juca linistit orice fel de plansa medie si mare.
Din pacate, in plansele mici, asa cum este EVAC-ul, lupta cu AK 12 nu este tocmai simpla. AK 12 este "trasa in jos" de mobilitatea si rata de foc, ambele scazute.
AK12 Contract Wars
Asa cum se va vedea si in clipul video de mai jos, lupta de aproape cu un jucator care are un KRISS Vector sau un SR2M Veresk nu este deloc avantajoasa pentru unul cu AK 12.

In jocul din videoclip am realizat un scor bunicel (36/14). Am dezactivat optica AK 12 pentru a putea imbunatati mobilitatea. Oricum, intr-o plansa ca EVAC nu prea ai ce face cu o luneta, aparte daca esti camper (stai ascuns intr-un loc, fara a iesi la lupta).
Si grenadele de mare putere (putere maxima) pe care le am m-au ajutat destul de mult. Intre timp am "dat" un reset de skill si am redevenit Assault pentru ochelarii termici, ochelari care sunt foarte utili.In curand, o demonstratie a armei AK 12 Optics intr-o plansa potrivita si a armei SCAR-H Navy Seals.

Niciun comentariu:Subscrieti la blogul Kraftwin (introduceti adresa email in caseta)