Treceți la conținutul principal

Hebdo - noi masuri de control impotriva oamenilor?

Cateva cuvinte despre cazul Charlie Hebdo.

Libertatea de exprimare, de care ma bucur si eu postand pe acest blog si pe altele, este una iar jignirea, bataia de joc, blasfemia, sunt cu totul altceva. Nu te poti ascunde in spatele libertatii de exprimare numai pentru a putea improsca pe altii cu fecale. Asta nu se mai incadreaza la capitolul "libertate de exprimare"!

Am vazut doar o "caricatura" (anticrestina) lansata de acea fituica franceza si mi-a fost de ajuns. Baietii blasfemiaza fara nicio jena in dreapta si in stanga. Am fost socat, dezgustat de caricatura" respectiva. Nu e de mirare faptul ca o asemenea fituica se afla in Franta, tara in care a avut loc celebra "Revolutie franceza", revolutie creata de masonii anticrestini.

E cunoscut faptul ca globalistii care conduc astazi lumea lupta impotriva religiei si a lui Dumnezeu deci ne putem astepta ca guverne, media si presa (toate trei fiind controlate de globalisti) sa sprijine asftel de fituici la fel cum le-au sprijinit si pe anticrestinele de la Femen. Vor aparea manifestatii organizate de ONG-uri sprijinite de globalistii fara Dumnezeu (multe dintre acestea sunt fondate de miliardarul globalist Soros). Nimic nou sub soare, lumea a inceput sa inteleaga despre ce este vorba si cum functioneaza propaganda globalista.

Fiind impotriva lui Dumnezeu globalistii incurajeaza homosexualitatea, LGBT-ul, anticrestinismul, antireligia de orice fel, educatia sexuala la copii, avortul, eutanasia, casatoria intre persoane de acelasi sex, lupta impotriva familiei si a lui Dumnezeu.
Ati observat, probabil, si scandalul declansat de scoaterea orelor de religie din scoli in Romania. O minoritate atee (sprijinita de globalisti masoni) s-a putut impune impotriva majoritatii crestinilor din Romania (86%). Astfel, ne-am intors in timpul comunismului ateu.

Conspiratie?
Pe de alta parte destul de multi afirma ca tot incidentul Hebdo este un "false flag", adica ceva aranjat pentru a putea fi introduse noi masuri de control impotriva oamenilor. Ideea ar fi ca suntem atat de amenintati de terorism incat se cer noi masuri radicale care impun ingradirea drepturilor fundamentale.
In istorie avem foarte multe exemple de conspiratii asa incat nu ne este foarte greu sa ne imaginam ca si acest incident ar fi putut fi aranjat.
In fond, la baza celor doua razboaie mondiale, ale revolutiilor franceze si bolsevice, ale atacului de la Pearl Harbour si multe alte incidente modiale au stat tot niste conspiratii ale unor miliardari diabolici (majoritatea bancheri). Tot conspiratii diabolice au stat si la baza unor evenimente relativ recente, insa, nu aceasta este tema acestei postari.

Globalistii diabolici sunt interesati de declansarea revolutiilor, a patimilor, a razboaielor, de instalarea haosului. Haosul ii ajuta sa-si puna planurile in aplicare, pot prelua puterea. Masonii au dictonul "La ordine prin haos". Anticrestinul Illuminati Rockefeler declara: “Suntem intr-un proces de transformare globala. Mai avem nevoie doar de o criza majora necesara si toate natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala”.
Deci, important este sa nu ne lasam prinsi in aceasta capcana a revolutiilor pregatita de agitatorii globalisti!

Cam atat despre povestea asta urata numita Charlie Hebdo.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Am fost la Kusadasi

Timp de vreo zece zile am vizitat statiunea turceasca Kusadasi. Sincer sa fiu as fi preferat sa plec tot in Grecia insa nevasta-mea tinea sa vada si Turcia. Prin tehnici specifice m-a convins asa ca am luat-o catre Turcia. Unde ai putea sa te duci ca roman, vara, in Turcia? La Kusadasi, bineinteles! Am cerut sa nu fie agitatie prea mare sau prea mult zgomot in zona iar plaja sa fie mare si nu foarte aglomerata asa ca am fost indrumati spre zona Kustur.

Cel mai mare avion din lume - Antonov 225

Antonov 225 sau An-225 Mriya (Mriya=vis) este cel mai mare avion de transport marfa existent. A fost construit de sovietici in Ucraina, tara in care se afla biroul de design Antonov. NATO a denumit avionul Cossack.

Recuperarea fisierelor sterse

Este posibil ca un fisier sters (inclusiv din Recycle Bin) sa fie recuperat? Da, in anumite cazuri este posibil!

Cand stergeti un fisier acesta nu dispare de pe harddisc. Sistemul de operare doar marcheaza spatiul ocupat de acesta ca fiind liber la scriere.

Regionalizarea Romaniei, Agenda 21 si Noua Ordine Mondiala

Multi se intreaba care este adevaratul scop al regionalizarii, masura globalista impusa de Bruxelles si promovata de o mare parte dintre politicienii globalisti romani.

Contract Wars - joc online multiplayer FPS

In ultimul timp am tot jucat Contract Wars, un MMOFPS (shooter multiplayer) free, foarte reusit; un joc stabil, complex, cu o grafica surprinzator de reusita.
Jocul poate fi jucat in cinci moduri: Deathmatch, Team Elimination, Team Designation, Tactical Conquest si Hardcore.
Jocul este destul de complex asa ca, momentan, voi face o prezentare succinta axandu-ma pe modul de joc Team Elimination.

Iordanul curge invers de Boboteaza (video)

Dupa cum se stie, la 6 ianuarie, credinciosii ortodocsi sarbatoresc Botezul Domnului nostru Iisus Hristos. Putini cunosc faptul ca, in aceasta zi, Iordanul, raul in care a fost botezat Mantuitorul, isi schimba sensul curgerii.
Aceasta este doar una dintre minunile divine la care ni se permite sa fim martori.

Film crestin - Imparatul David (subtitrat)

In preajma Craciunului, un film crestin, subtitrat in romana. Vizionare placuta.

Toshiba Satellite - dezactivare Boot Speed Fast in BIOS

Un numar mare de modele de laptop-uri Toshiba Satellite au optiunea Boot Speed in meniul din BIOS.